reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Najlepsze sklepy dla naszych dzieci!!! POLECAMY

Witajcie:) ciesze się, że trafiłam na to forum-naprawdę mnóstwo tu można się dowiedzieć!! Skorzystam ze wszystkich waszych podpowiedzi:) A powiedzcie w jakich sklepach można teraz w promocyjnych cenach kupić ciuszki? Już chyba kończą się wyprzedaże, ale może jeszcze zdążę coś kupić:)

reklama
Ja polecam pierwszy uśmiech z częstochowy. I to zarówno stacjonarny jak i internetowy. W stacjonarnym duży wybór, obsługa kompetentna i pomocna. Generalnie duży wybór wózków deltimu. Co do sklepu internetowego, to dużo fajnych promocji, no i stała dostępność i nowości x-landera i navingtona. Jak zamawiałam wózek to szybka przesyłka, no i wózki cały czas na stanie.:-)

RatinaZ już dawno powinnaś być z tym w sądzie. Tak czasem bywa z zakupami przez internet, a sklepy stacjonarne wcale nie są droższe, ceny można tez negocjować i jestem pewien, że w sklepach stacjonarnych można spokojnie uzyskać ceny zbliżone do tych internetowych i przy okazji ma się pewność co się kupuję;)

No sąd to nie tak szybko...:)
Ja mam sytuację taką,że kwota na którą Pan mnie oszukał jest na tyle duża,że Pan będzie ścigany z kodeksu karnego...czyli policja przekaże prokuraturze doniesienie o popełnieniu przestępstwa i Pan będzie wzywany na przesłuchania itp. itd. Pewnie za jakiś rok odbędzie się sprawa sądowa w tej kwestii i jeżeli Pan Michał nie odda mi dobrowolnie pieniędzy to dostane wyrok, z którym pójdę do pierwszego lepszego komornika.Doliczy on odsetki ustawowe i swoją prowizję i tak ściągnie i tak ściągnie kase...
Do tego z takim wyrokiem mogę Pana Michała Babiarskiego wpisać do Krajowego Rejestru Dłużników i do BIKu.
Firma prowadząca ten sklep to jednoosobowa działalność gospodarcza,więc jej właściciel odpowiada za długi całym swoim majątkiem.(a nawet nie wiem,czy w takim przypadku nie mogłabym ściągać dalej po rodzinie w razie "nagłej niewypłacalności-muszę sprawdzić bo już nie pamiętam)
No także damy rade....a co do cen...to była ona naprawdę atrakcyjna...no nic mam nauczkę i tyle...

Ja do tej pory robiłam zakupy w sklepach stacjonarnych ale chyba zacznę robić w sklepach internetowych-nie dość, że jest większa oferta to ceny są dużo niższe.Tylko kwestia tego czy sklep nas nie oszuka...najlepsze rozwiązanie to korzystanie ze sklepów poleconych i sprawdzonych przez kogoś:) więc Dziewczyny piszcie i pomóżcie:)

Jeśli mogę coś dodać od siebie to moje ulubione to zdecydowanie:

Meble dla dzieci - meble młodzieżowe - pokój dziecięcy - meble dziecięce - łóżeczka dziecięce - łóżka dla dzieci - Meblik.pl:
Klocki dla dzieci Cobi - sklep internetowy: zabawki dla dzieci w każdym wieku
Zabawki - sklep: klocki i zabawki dla dzieci Pompo

czyli od mebelków aż po zabawki : ) Na allegro nie kupowałam jeszcze nic dla dzieciaka.

PS. Da się jakoś edytować te linki, żeby był linkami? Wkleiłam adres a wyskoczył jakiś ciąg wyrazów.

Ja kupiłam wózek 4w1 na Bebis.pl Laret Black bo tu był najtańszy i stronę poleciła mi przyjaciółka, wiem ze mają tez konto na allegro Bebis_pl ale czas jest wiecej a czasem mniej towaru, zamówiłam też u nich huśtawkę i planuje więcej, bo jest z nimi miły kontakt i jest tanio, ciuszki w wiekszości dostałam od bratowej i przyjacióki bo wiadomo dzieciaczki nie niszczą;) wprawdzie moj skarb jest jeszcze za mały ale znajomym dzieciakom kupuje w endo, a dla siebie dla 6m-cznego malenstwa w osiedlowych sklepach, nie wydaje kasy na markowe, czasem markety bo tam sa promocje i tez mozna kupic ciuszki.

reklama
Ja do tej pory robiłam zakupy w sklepach stacjonarnych ale chyba zacznę robić w sklepach internetowych-nie dość, że jest większa oferta to ceny są dużo niższe.Tylko kwestia tego czy sklep nas nie oszuka...najlepsze rozwiązanie to korzystanie ze sklepów poleconych i sprawdzonych przez kogoś:) więc Dziewczyny piszcie i pomóżcie:)
Polecac można:) ale...zawsze znajdzie się jakieś ale...nie wszystko w necie kupić można, i ja obstawiam za tym, że najlepiej zobaczyć zanim sie kupi!

Do góry