reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Najlepsze produkty dla bliźniaków/dzieciaczków, co polecacie?

OOOO ja marze o cosatto głównie ze względów estetycznych :) Jeśli jesteś zadowolona to chyba się zdecydujemy. Czyli rozumiem że każda z Was ma tak czy tak dwa wózki
jestem bardzo zadowolona:)kosztował 1200zł kupiłam na allegro.Dodatkowo ma termoopakowania na mleko i folię przeciwdeszczową w zestawie.Nic już nie musiałam dokupywać.Dziewczyny pierwszy raz w nim jechały jak miały niecałe dwa miesiące.było im wygodnie:)

reklama
A mi koleżanka mówiła że w biedronce są kosmetyki penatena. Nie wiem czy to prawda bo rzadko tam bywam. U mnie w mieście penaten jest w rossmanie i w wielu aptekach może warto w aptece spytać i sprowadzą

co do tcyh spacerówek typu parasolka może i lekkie są, ale jakoś nie widzę jak w zimę przebrniecie po śniegu czarno widzę takie małe kółka, ale może się nie znam, mnie też wkurza,że spacerówka w jumperze jets taka wielka moje dzieci nie należą do najmniejszych ale się w niej topią, a musimy je już przenieść z gondoli mimo,że jakos tam nie siedza super choć w wózkach siedzą poprostu się niemieszczą cholerka

dla mam dzieci jedzących zupy całym ciałem,plujących,ruchliwych itp. polecam takie śliniakiŚliniak z rękawkami fartuszek STRAŻ POLICJA (numer 1295917764) po walce ze śliniakami frotowymi z których nic nie można odeprać te są rewelacyjne

wracając do fotelików zastanawiam sie dlaczego ludzie kupują te tańsze np. na allegro przeleciałam według ofert i zastanawiam się czy to z biedy, uprzedzeń nie wiem już sama musze się poradzić jakis sprzedawców bo wydanie 1500zł. na foteliki to nie lada wyzwanie mimo,iż to zakup na lata

reklama
Ja nie wiem jak to z tymi fotelikami jest. Spotkałam się ze zdaniem że w razie zderzenie i najlepszy fotelik nie pomoże czy bedzie za 100 czy za 1000 zł. Nie wiem może to i prawda ale my dawno temu podjelismy decyzje ze kupujemy tanie łóżeczka, uzywane ubranka ale inwestujemy w foteliki. Koniec końcó dostaliśmy od dziadków ale tak czy tak 1100 poszło i mamy włąśnie recaro.
Może później ktoś je od nas odkupi...

Do góry