reklama
malygosiak
Mama Dwóch Skarbów
No ja Kochana Cię często tu spotykam a raczej czytam, bo niekiedy weny brak tylko sobie przeglądam i podczytuje.
a co do spotkania to rzeczywiacie tylko raz
a co do spotkania to rzeczywiacie tylko raz
Gosia_x_bonus i gratis
Fanka BB :)
kupiłam Maxi -Cosi Priori, facet odradzał Recaro i Cybex Pallas o dziwo odradzał najdroższe, a co do tej wagi pokazał zdjęcie 9 kilowego dziecka w tym wielkim foteliku i tez mi sie odechciało odrazu 9-36, w tym dzieciaki jeszcze giną, a nie wyobrażam sobie większego dowodem na ich wygodę była podróż powortna 2 godziny spania jakby było niewygodnie pewnie by nie zasnęły hi hi
yenefer
gosia czy ten fotelik rozkłada się tak żeby dzieci w nim wygodnie spały? Czy pozycja jest raczej spoczynkowa niż do spania?
Jak im się siedziało? Moje już zaczynają powoli siadać, ale boję się że w samochodzie są duże przeciążenia i nie będą w stanie utrzymać swoich ciałek. Chyba jeszcze poczekamy z zakupem. Ja do tej pory miałam maxi cosi i to był świetny wybór więc twoje foteliki też są na pewno super!
Mówisz że odradzał recaro? Dlaczego?
Jak im się siedziało? Moje już zaczynają powoli siadać, ale boję się że w samochodzie są duże przeciążenia i nie będą w stanie utrzymać swoich ciałek. Chyba jeszcze poczekamy z zakupem. Ja do tej pory miałam maxi cosi i to był świetny wybór więc twoje foteliki też są na pewno super!
Mówisz że odradzał recaro? Dlaczego?
Gosia_x_bonus i gratis
hej
te foteliki mają kilka pozycji do leżenia, moje też nie siedzą super a powiem Ci,że w tych bardziej leżą niż w poprzednich ja jestem bardzo zadowolona.Recaro ponieważ facet stwierdził,że sa przereklamowane, nie mają tylu pozycji, a reszty nie pamiętam bo jak zaczął wymieniać negatywy zaczęłam mówić o innych hi hi
te foteliki mają kilka pozycji do leżenia, moje też nie siedzą super a powiem Ci,że w tych bardziej leżą niż w poprzednich ja jestem bardzo zadowolona.Recaro ponieważ facet stwierdził,że sa przereklamowane, nie mają tylu pozycji, a reszty nie pamiętam bo jak zaczął wymieniać negatywy zaczęłam mówić o innych hi hi
No to i ja sie dolacze/A wiec.
Pieluchy - jak dla mnie pampersy,teraz uzywamy Baby dry 3
husteczki - po wielu probach Hugies sa numer 1!!!
do kapieli - Oilatum
Do pielegnacji buzki krem oilatum badz Bambino
Na odparzenia mam sudocrem,a na codzien nic.Niech skora oddycha.Jak narzieodparzen brak wiec sudocream wciaz zamkniety
Do noska - frida ,sol fizjologiczna i euphorbium
Kolki,bole brzusZka -tylko i wylacznie SAB SIMPLEX! Jeszcze uzywamy od czasu do czasu Plantex.
Foteliki - tylko maxi cosi,a wieksze Britax.Nie wiem czy sa w Pl
Wozek - I candy peach blossom i Cosatto twin
Pieluchy - jak dla mnie pampersy,teraz uzywamy Baby dry 3
husteczki - po wielu probach Hugies sa numer 1!!!
do kapieli - Oilatum
Do pielegnacji buzki krem oilatum badz Bambino
Na odparzenia mam sudocrem,a na codzien nic.Niech skora oddycha.Jak narzieodparzen brak wiec sudocream wciaz zamkniety
Do noska - frida ,sol fizjologiczna i euphorbium
Kolki,bole brzusZka -tylko i wylacznie SAB SIMPLEX! Jeszcze uzywamy od czasu do czasu Plantex.
Foteliki - tylko maxi cosi,a wieksze Britax.Nie wiem czy sa w Pl
Wozek - I candy peach blossom i Cosatto twin
yenefer
A ja zdecydowałam się na foteliki. Kupimy maxi cosi tobi - są super! No i dostały wysokie noty w testach bezpieczeństwa. Za radą Gosi poogladałam te foteliki 9-36 i stwierdziłam że one nie są przystosowane dla takich okruszków jak moje panny. Bierzemy więc 9-18kg (do 4roku życia).
gastone w Polsce są Britaxy - faktycznie to dobre foteliki.
gastone w Polsce są Britaxy - faktycznie to dobre foteliki.
Gosia_x_bonus i gratis
Yenefer cieszę się,że pomoglam też super wybór.Pewnie jak pamiętam za twoj 1 ja mam dwa he he
do kąpieli polecam Sofeo nie reklamowane jak Oilatum skladniki te same tyle,że prawie 2 razy tańsze niż Oilatum
do kąpieli polecam Sofeo nie reklamowane jak Oilatum skladniki te same tyle,że prawie 2 razy tańsze niż Oilatum
reklama
yenefer
Kosztują coś koło 800zł, ale ja mam kuponik na sporą zniżkę do jednego ze sklepów i wychodzi sporo taniej Ale faktycznie Tobi są droższe od Priori.
Podziel się: