reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Najlepsze produkty dla bliźniaków/dzieciaczków, co polecacie?

Gosia! Dlczego my się nie spotkałyśmy na tym forum?? Witaj moja "nowa" "stara" koleżanko!

A tak dla niewtajemniczonych, to Gosia jest z Wrocka i ma dwie cudowne córy. Niestety spotkałyśmy się TYLKO raz.. prawda?

reklama
No ja Kochana Cię często tu spotykam:) a raczej czytam, bo niekiedy weny brak tylko sobie przeglądam i podczytuje.

a co do spotkania to rzeczywiacie tylko raz :(:(

Gosia to gdzie wkoncu kupiliscie i który? A który to ten ciulowy?
Mysle ze nie awrto kupopwac 9-36, bo gdzie takie kolosa w taki maly fotel wkladac, ja wazylam 36 kg jak mialam ze 13 lat.

Ostatnia edycja:
kupiłam Maxi -Cosi Priori, facet odradzał Recaro i Cybex Pallas o dziwo odradzał najdroższe, a co do tej wagi pokazał zdjęcie 9 kilowego dziecka w tym wielkim foteliku i tez mi sie odechciało odrazu 9-36, w tym dzieciaki jeszcze giną, a nie wyobrażam sobie większego dowodem na ich wygodę była podróż powortna 2 godziny spania jakby było niewygodnie pewnie by nie zasnęły hi hi

gosia czy ten fotelik rozkłada się tak żeby dzieci w nim wygodnie spały? Czy pozycja jest raczej spoczynkowa niż do spania?
Jak im się siedziało? Moje już zaczynają powoli siadać, ale boję się że w samochodzie są duże przeciążenia i nie będą w stanie utrzymać swoich ciałek. Chyba jeszcze poczekamy z zakupem. Ja do tej pory miałam maxi cosi i to był świetny wybór więc twoje foteliki też są na pewno super!
Mówisz że odradzał recaro? Dlaczego?

hej
te foteliki mają kilka pozycji do leżenia, moje też nie siedzą super a powiem Ci,że w tych bardziej leżą niż w poprzednich ja jestem bardzo zadowolona.Recaro ponieważ facet stwierdził,że sa przereklamowane, nie mają tylu pozycji, a reszty nie pamiętam bo jak zaczął wymieniać negatywy zaczęłam mówić o innych hi hi

No to i ja sie dolacze/A wiec.
Pieluchy - jak dla mnie pampersy,teraz uzywamy Baby dry 3
husteczki - po wielu probach Hugies sa numer 1!!!
do kapieli - Oilatum
Do pielegnacji buzki krem oilatum badz Bambino
Na odparzenia mam sudocrem,a na codzien nic.Niech skora oddycha.Jak narzieodparzen brak wiec sudocream wciaz zamkniety
Do noska - frida ,sol fizjologiczna i euphorbium
Kolki,bole brzusZka -tylko i wylacznie SAB SIMPLEX! Jeszcze uzywamy od czasu do czasu Plantex.
Foteliki - tylko maxi cosi,a wieksze Britax.Nie wiem czy sa w Pl
Wozek - I candy peach blossom i Cosatto twin

A ja zdecydowałam się na foteliki. Kupimy maxi cosi tobi - są super! No i dostały wysokie noty w testach bezpieczeństwa. Za radą Gosi poogladałam te foteliki 9-36 i stwierdziłam że one nie są przystosowane dla takich okruszków jak moje panny. Bierzemy więc 9-18kg (do 4roku życia).

gastone w Polsce są Britaxy - faktycznie to dobre foteliki.

Yenefer cieszę się,że pomoglam też super wybór.Pewnie jak pamiętam za twoj 1 ja mam dwa he he

do kąpieli polecam Sofeo nie reklamowane jak Oilatum skladniki te same tyle,że prawie 2 razy tańsze niż Oilatum

reklama
Do góry