asia_asienka
Początkująca w BB
Ja połowę pierwszej i teraz od początku tej ciąży chodzę do dr Fijalkowskiego i jest super gineologiem!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja odradzam wszystkim dr Spionka ze studenckiej przychodni, nie obrażając on już dawno nie powinien pracować. 2 lata leczył mi nadżerkę i oczywiście tylko bardziej popsuł wszystko i leczył mnie natybiotykami około rku miałam tak wyjałowiony organizm że porażka totalna. Następnie poszłam do prof Grabca i od razu profesjonalna pomoc wyleczył mi nadżerkę w ciągu 2 miesięcy. Obecnie jestem w ciąży i u Grabca płacę ale musiałam iść po skierowanie na badania krwi do Spionka i popłakałam się podczas badania. Było tak bolesne, że myślałam że tam padne, Poza tym żadnych pytań i stwierdzil, że mam okropnąinfekcję ale niestety tej infekcji nie potwierdził ani Grabiec ani inni lekarze w Bizielu. Spionek chyba już niedowidzi i chce zarobić prywatnie bo o nadżerce nawet nie wpomniał że moge się zastanowić tylko mieć wypalankę u niego koniecznie. Skasował mnie 350 zł potem oczywiście leki kolejne koszty leczenie kosztowało mnie ok. 900 zł. Aż mnie wszystko ściska na samą myśl o nim a i tak musze się do niego wybrać po kolejne skierowanie bo prywatnie będę płacić.
Ja z czystym sumieniem NIE polecam dr Janusza Krakowiaka, który przyjmuje w przychodni na Pielęgniarskiej.