reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nadszedł kryzys-jak sie nie dać

reklama
Ewuniu caritas to dobry pomysł , a i opieka społeczna może pomóc , choć niezawiele ale jednak to coś , możesz liczyć na dopłate do czynszu i paczki zywnościowe , rozumiem że czasem sie wstydzimy prosić o pomoc ale uwież mi dla dzieci jesteśmy wstanie zrobić wszystko. Przełam sie kochana .
Możesz też porozmawiać z księdzem , wiem że parafie tez organizują pomoc , więc do dzieła!
A i na nas tez możesz liczyć!

Andziu, może kiedys skończy się ten koszmarny sen, obudzę się szczęsliwa i powiem, jestem szczęśliwa i jest dobrze... marzę aby dożyć tego dnia...

Aja mam juz dzisiaj wszystkiego dosc. Od roku płaciłam ubezpieczenie swoje i meza, cieszyłam sie bo po urodzniu razem dostalibysmy 1500zł, starczyłoby na wozek i szafe zebym miała gdzie trzymac ciuchy małej, a tu dzisiaj dostałam pismo ze rozwiazali na umowy bo płaciłam z opoznieniem. Normalnie tylko strzelic sobie w łeb.

cały ten ZUS to powinno sie wypierdzielić w kosmos!!!!!!!!
Złodzieje i nic więcej , nieznam nikogo ktoby wygrał z zusem.

ale te ubezpieczenie to nie z zus tylko takie dobrowolne od nieszczesliwych wypadkow itp.

reklama
Irka, ale jak pakowałaś pieniądze to możesz się odwołać! w końcu to dosyć spora suma i na ulicy nie leży!!! trzeba spróbować... mój mąż też ma kontynuację ubezpieczenia z zeszłej firmy, raz się zapomniał, zapłacił po 14 dniach i dalej to ciągnie bez konsekwenjci!!! próbuj kochana!!! nie masz nic do stracenia!!! jedynie do zyskania :-D

Do góry