reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nadszedł kryzys-jak sie nie dać

Zgadzam sie z Dominika...ostatnio tez troche poszkolilam sie z teorii, wiec jak ktos ma pytania to walic..
a odnosnie child tax credit na wstepie jest on wyliaczny na podstawie dochodow z zeszlego roku podatkowego wiec gdyby przyznali jedynie stawke podstawowa czyli tzw family element i poki co wasze dochody nie wygladaja tak dobrze jak zeszloroczne to warto od razu zadryndac do nich i uaktualnic dane to podwyzsza child tax credit i w tym momencie zakwalifikujesz sie na sure start maternity grant... mi tak doradzili i tak wlasnie bede robic.
A dziewczyny pozglaszalyscie sie o Health in Pregnancy Grant? 190 funtow :-)

reklama
Dzięki Dziewczyny!

My właśnie dostaliśmy papiery do uaktualnienia naszych dochodów za poprzedni rok do tax creditu - no a jak się dzidzia pojawi, to od razu dzwonimy i zgłaszamy i zaczynamy upominać się o resztę przysługujących dodatków - papiery już wszystkie mam w domku (muszę je tylko wypełnić:tak:)

A health in pregnancy grant u mnie też już przepadł bez śladu:baffled: już zdążyłam zapomnieć, że go dostałam:-D

kurcze to tylko ja czekam i czekam :) moze sie doczekam i wpadna w najmniej odpowiednim momencie :D

Do góry