reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nadmierne pocenie

hej dziewczyny!ja z problemem nadmiernego pocenia borykam sie od dawna.etiaxil pomagal na poczatku pozniej kiedy wychodzilam za maz mialam robiony botox na dloniach zaplacilam 2000zl lekarz mi powiedial ze u 15%pacjentow nie dziala i zgadnijcie co?!znalazlam sie w tych 15%.!!!!!!!!!!!!!juz mam tego dosc chodze tylko w czarnych lub bialych bluzkach a dlon podaje tylko na dworzu bo inaczej wstyd.wiec chyba nie ma dobrego sposobu

reklama
Ja też ma problem z mokrymi plamami pod pachami. Chyba wypróbuje te specyfiki, o których piszą dziewczyny. Bo mam juz tego dość...

ANTIDRAL gdzie mozna go kupic i jesli ktos go ma moze jakas fotke wklei wtedy łątwiej sie go znajdzie na połce sklepowej:-):-)

Wyczytałam gdzie, żę na pocenie są dobre tabletki szałwiowe, ale na mnie to nie działało:baffled: Mam też problem z nadmiernym poceniem, zalewa mnie pot na czole, pod pachami i na plecach, jak pomyślę, że zbliża się lato, to już się boję:crazy::baffled:

Dziewczyny ja mialam to samo,Pocilam sie pod pachami niemilosiernie plamy mialam az po same cycki:szok:.Nie moglam podniesc reki do gory chociaz bez podnoszenia tez bylo widac ze jest mokro:tak:.Kupilam ANTIDRAL i moge powiedziec ze spelnia swoje zadanie w 100%.Smaruje sie nim dwa maksymalnie trzy razy w tygodniu zawsze wieczorem i rewelacja.Chcby nie wiem jak bylo goraca pod pachami nie ma ani jednej nawet najmniejszej plamki.Polecam wam sprobujcie.

3 lata temu też stosowałam ANTIDRIAL(skuteczny i niedrogi w porównaniu z ETaxilem, który działa tak samo). Nie wiem jak w tym roku, ale w zeszłym sezonie ANTIDRIAL był nie do kupienia! Podobno go wycofano, bo pewnie był za tani:angry: Mam nadzieję, że "powrócił" skoro piszę kasiunia2700, chyba, ze ona też kupiła swoj 2 lata temu:baffled:

reklama
Dziewczynki ja polecam etiaxil do stosowania na noc raz lub dwa razy w tygodniu super sprawa nie brudzi ubran i mozna go byc pewnym w 100%,pozdrawiam goraco;-)

Do góry