reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nadmierne pocenie

ja naprawdę nie widzę żadnej różnicy między ziają a etiaxilem a używałam to i to, innych też używałam i to faktycznie nie było to samo, ale ziaja działa rewelacyjnie

reklama
No przecież koleżanka tutaj pisze, ze jej pomaga etiaxil. W bardziej ekstremalnych przypadkach trzeba wybrać sie na botoks. Zabieg ten wykonywany jest nie tylko na zmarszczki ale pomaga również w problemach z poceniem się.... Blokuje polączenia nerwowe tak więc osoba, ktora się mu podda tak bardzo się nie poci.

Antyperspirant można zrobić samemu i jest bardzo skuteczny! Podaję przepis: pół szklanki oleju kokosowego, ćwierć szklanki sody oczyszczonej, kolejne ćwierć skrobi ziemniaczanej lub kukurydzianej, odrobina olejku esencjonalnego (np z limonki, ale inny tez się sprawdzi). Wszystko mieszamy ze sobą dokładnie i zamykamy w słoiczku. Wcieramy go rękoma. Jest naprawdę mega!

Jedyny skuteczny bloker, który dobrze chroni przed poceniem to SVR Spirial Extreme. U mnie sprawdził się nawet na wakacjach w Tajladii przy + 35 :)

Do góry