reklama
andzia1980
Fanka BB :)
Enej ja juz pisałam na innym wątku. Tsh z 157 na poniżej 3 zbijałam coś ok. 3 m-cy. Zaszłam w ciązę za pierwszym podejściem. Cała ciaza bez problemu. Tylko badanie tsh i ft robiam co 4 tyg.
Ja biorę Euthyrox ( obecnie 125 ) i żadnych skutków ubocznych nie zaobserwowałam. Wrecz przeciwnie moje samopoczucie zmieniło sie diametrialnie.
Ja stosowałam anty przez 2 -m-ce przed ślubem w celu przesunięcia @@ i szczerze to wątpię żeby to miało wpływ na moją chorobę.
Ja biorę Euthyrox ( obecnie 125 ) i żadnych skutków ubocznych nie zaobserwowałam. Wrecz przeciwnie moje samopoczucie zmieniło sie diametrialnie.
Ja stosowałam anty przez 2 -m-ce przed ślubem w celu przesunięcia @@ i szczerze to wątpię żeby to miało wpływ na moją chorobę.
Jimena
Fanka BB :)
Ja nie stosowałam antykoncepcji, tylko miesiąc po porodzie, tabletki jednofazowe więc jak widzisz wcale to nie oznacza, że po tabletkach ma się problemy z tarczycą Lepiej się spytaj mamy i siostry czy same nie mają jakiś problemów, albo czy w najbliższej rodzinie nie było chorób autoimmunologicznych, bo to właśnie się dziedziczy zazwyczaj.
obie jakieś mniejsze i większe probemy miały..
tylko wiecie jak to jest.. mamusia mądrzejsza od tv bo ona wszystkie wiadomości ogląda, a siostra "technolog żywienia" to prawie jak medycyna..
żałuję, że im wgl powiedziałam..
w rezultacie zadzwoniłam do lekarza i powiedział, że "nie". Krótka profesjonalna odpowiedź, "nie". Lubię takie
teraz tylko mam nadzieję, że spokojnie będe obniżać tsh i nic po drodze się nei wydarzy
tylko wiecie jak to jest.. mamusia mądrzejsza od tv bo ona wszystkie wiadomości ogląda, a siostra "technolog żywienia" to prawie jak medycyna..
żałuję, że im wgl powiedziałam..
w rezultacie zadzwoniłam do lekarza i powiedział, że "nie". Krótka profesjonalna odpowiedź, "nie". Lubię takie
teraz tylko mam nadzieję, że spokojnie będe obniżać tsh i nic po drodze się nei wydarzy