reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nad brzegiem rzeczki mieszkają małe smuteczki ;(

reklama
No a mój stetoskop (tzn mamy) oddany, więc nici ze słuchania. a tak sobie myślę misiaq, że z tym mierzeniem to nie ma co przesadzać. Bo może ubywać z bioderek a przenosic sie na brzunio. A dzidzie są zdrowiutkie bo niby jakie mają być.

Misia maj Dir! co Ci? Kochana wszytsko jest dopszszsz :) Ty mie tu nie pisz takich rzeczy bo mie sie smutno robi :) ściskam Cię mocno i GŁOWA DO GÓRY :) wszystko jest dobrze.Jak nie jak tak Misia!

a ja prze stekokop nigdy nie usłyszałam dzidzi nawet w bardzo zaawansowanej ciąazy, to chyba dlatego że mam duzy pokład tłuszczyku na brzusiu :( a stekoskopy mam dwa ...

ojej, jaki miałam dzisiaj sen paskudny... śniło mi się, że byłam na USG, na dokładnych pomiarach dzidziusia i okazało się, że w okolicy lędźwiowej kręgosłupa mojej dziecinki wyszły dwa bąbelki i moja gin powiedziała że to przepuklina kręgosłupa :( ale się zmartwiłam, tymbardziej że ja te bąbelki tak wyraźnie widziałam...
no, ale wiem że teraz to już niemożliwe, bo sprawdzaliśmy kręgosłup 3 tyg temu i wszystko było ok i teraz nie ma możliwości żeby coś było nie tak... tylko czemu mi się to przyśniło????

Misia też mam czasem złe/głupie sny na temat dzidzi i nie biorę ich do siebie
poprostu zapomnij o tym i sie nie martw!! Za dużo myślimy o maluchach i nasz mózg
nocą takie głupoty nam podsuwa!

Misia spokojnie niczym sie nie martw.Mi sie swego czasu śniły takie pierdoły, ze głowa mała.To naturalne - martwimy sie, bo ciąża jest dla nas wyjatkowym stanem,każda chce zeby Bejbiś był zdrowy i tak dalej. W dzień mozemy sie czymś zajać a w nocy po prostu podświadomość oczyszcza nasz umysł z tych bzdur.
Tak wiec Kochana głowa do góry i pamietaj o magicznym zaklęciu ;) ściskam Was bardzo mocno i niczym sie nie martw :) tym bardziej, ze właśnie teraz jesteśmy w najbezpieczniejszym okresie ciąży :) Trzymaj się :)

reklama
Misia_q zgadzam sie z dziewczynami, mamy glowe nabuzowana tymi roznymi informacjami, w ciagu dnia staramy sie odpedzac te czarne mysli, no a noca juz niestety nie mamy nad tym kontroli. Pewnie cos tam ostatnio poczytalas, zreszta pewnie z racji studiow i zawodu, juz i tak posiadasz ogrom informacji nie zawsze zapewne pozytywny, ze gdzies to czasami w podswiadomosci sie pojawia. DO NOT WORRY, BE HAPPY. Wszystko jest w najlepszym porzadeczku. :-*

Do góry