reklama
karola7
Fanka BB :)
No a mój stetoskop (tzn mamy) oddany, więc nici ze słuchania. a tak sobie myślę misiaq, że z tym mierzeniem to nie ma co przesadzać. Bo może ubywać z bioderek a przenosic sie na brzunio. A dzidzie są zdrowiutkie bo niby jakie mają być.
A
azik
Gość
a ja prze stekokop nigdy nie usłyszałam dzidzi nawet w bardzo zaawansowanej ciąazy, to chyba dlatego że mam duzy pokład tłuszczyku na brzusiu
a stekoskopy mam dwa ...
ojej, jaki miałam dzisiaj sen paskudny... śniło mi się, że byłam na USG, na dokładnych pomiarach dzidziusia i okazało się, że w okolicy lędźwiowej kręgosłupa mojej dziecinki wyszły dwa bąbelki i moja gin powiedziała że to przepuklina kręgosłupa
ale się zmartwiłam, tymbardziej że ja te bąbelki tak wyraźnie widziałam...
no, ale wiem że teraz to już niemożliwe, bo sprawdzaliśmy kręgosłup 3 tyg temu i wszystko było ok i teraz nie ma możliwości żeby coś było nie tak... tylko czemu mi się to przyśniło????
no, ale wiem że teraz to już niemożliwe, bo sprawdzaliśmy kręgosłup 3 tyg temu i wszystko było ok i teraz nie ma możliwości żeby coś było nie tak... tylko czemu mi się to przyśniło????
Misia spokojnie niczym sie nie martw.Mi sie swego czasu śniły takie pierdoły, ze głowa mała.To naturalne - martwimy sie, bo ciąża jest dla nas wyjatkowym stanem,każda chce zeby Bejbiś był zdrowy i tak dalej. W dzień mozemy sie czymś zajać a w nocy po prostu podświadomość oczyszcza nasz umysł z tych bzdur.
Tak wiec Kochana głowa do góry i pamietaj o magicznym zaklęciu
ściskam Was bardzo mocno i niczym sie nie martw
tym bardziej, ze właśnie teraz jesteśmy w najbezpieczniejszym okresie ciąży
Trzymaj się 
Tak wiec Kochana głowa do góry i pamietaj o magicznym zaklęciu
reklama
Misia_q zgadzam sie z dziewczynami, mamy glowe nabuzowana tymi roznymi informacjami, w ciagu dnia staramy sie odpedzac te czarne mysli, no a noca juz niestety nie mamy nad tym kontroli. Pewnie cos tam ostatnio poczytalas, zreszta pewnie z racji studiow i zawodu, juz i tak posiadasz ogrom informacji nie zawsze zapewne pozytywny, ze gdzies to czasami w podswiadomosci sie pojawia. DO NOT WORRY, BE HAPPY. Wszystko jest w najlepszym porzadeczku. :-*
Podziel się: