reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

nad brzegiem rzeczki mieszkają małe smuteczki ;(

reklama
Antares widze że humorek dopisuje :laugh: Mojemu syniowi strasznie sie spodobała huśtaweczka jaką masz w podpisie.

karola - to moja prywatna magia - a   WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE  to zaklęcie :)

Pozdrowienia dla Twojego Synka i dla Was wszytkich Kochane :)

PS.Trzymajcie kciuki - dzisiaj moje Kochanie gra ważny, bo promujący singiel koncert :)

Ja mam smuteczek dzisiaj i to nie mały!!
Moja ukochana babcia jest dzisiaj operowana na sprawy kobiece, pociesz mnie fakt że jest w dobrych rękach zajmuje się nią moja ginekolog
specjalistka od chorób jajnika ale mam nerwy i tak zszarpane dzisiaj, siedzę jak na szpilkach i nie wiem czy już mam dzwonic do doktor po jakies info
czy juz koniec tej cholernej operacji ależ się denerwuje!!!!
Trzymajcie kciuki za moją Kochaną Babcię!! Mam nadzieję że bedzie wszystko ok!

reklama
Do góry