reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Na wesoło-humor październikówek

Mi czasami też trudno stać w kolejce, a najtrudniej było w 3 miesiącu kiedy wszystko mi śmierdziało, prawie nic nie jadłam i ciągle mi było słabo. Ale wtedy nie było nic widać więc stałam dzielnie. Może wykorzystam brzuszek jak będzie widoczny ;-)
Też przepuszczam innych w kolejce, może ta dobroć do mnie wróci i ktoś mnie przepuści:-)

reklama
ja do łez uśmiałam się z tego

z forum gazeta......

Witam
Mam 20 lat.
Dziś wraz z dziewczyną(19 lat) pociągnęliśmy się fantazji
i chciała abym jej pojeździł członkiem po pupie.
Wciągnięty w igraszki zgodziłem sie na te pieszczoty..
Jezdziłem z góry do dołu aż zjechałem całkiem o tym nie myśląc
za bardzo w dół i czułem jak wszedł łepek do pochwy.
natychmiast go w wyciągnęłem był tam może 2-4 sekundy..

Moje pytanie może być dla niektórych śmieszne,
ale wolę się upewnić aby nie kupywać za kilka tygodni sznurka
i nie zawijać pentołka...

Czy kobieta może zajść w ciąże jeśli wsadzi jej sie sam łepek
do pochwy ale bez wytrysku i to na 2-4 sekundy?

Czy warto zasięgać po tabletke PO za 70 zł (chroni przed ciążą gdy sie odbywa stosunek nawet po 72h [tu go nie było] )

Czy nie mam się czym martwić i przejmować?

Pozdrawiam Serdecznie

• [h=4] Re: Czy umieszczając łepek na 3 sekundy mozna zaj[/h] 13.04.12, 00:46 Odpowiedz

Z łepkiem możesz sie nie przejmować. Jak byś włożył penisa to mógłbyś mieć kłopot. A jeszcze większy dziewczyna potencjalnie rodząca dziecko facetowi o inteligencji melona.
    --
    Bądź biseksualistą, w ten sposób podwajasz swoje szanse.
  • [h=4] Re: Czy umieszczając łepek na 3 sekundy mozna zaj[/h] 13.04.12, 01:08 Odpowiedz

To Twój "łepek" zapładnia ;>

Człowieku - miałeś biologię w szkole ?? Z resztą co ja się pytam, pewnie wtedy zanurzałeś "łepek"...

Nie martw się - sznurek drogi nie jest, a i "pentołka" z instrukcją obsługi dasz radę "zawinąć"
    wink.gif

• [h=4] Re: Czy umieszczając łepek na 3 sekundy mozna zaj[/h] 13.04.12, 07:25 Odpowiedz

W "łepek" to ty się puknij. I to porządnie.

Historyjki z życia wzięte [przeczytane w necie]

[h=1]elegantka u ginekologa[/h] moja koleżanka opowiedziała mi co przytrafiło się jej mamie.mama wybierała się na kontrolne badania do ginekologa,wiec poszła sie oczywiscie umyc a przy okazji troche psiknac we wiadome miejsce dezodorantem zeby pachniec.
pan doktor kazał sie jej rozebrac i usiasc na kozetke,kiedy do niej podszedł usmiechnał sie pod nosem i stwierdził;ale sie pani wystroiła;potem ja zbadał kazał sie ubrac przepisał co nalezy i wyznaczył nastepny termin wizyty . po powrocie do domu mama opowiedziała mojej kolezance o wizycie i o tym ze doktor tak jakos dziwnie sie smiał.moja kolezanka byla troche zdziwiona no bo niby z czego moze smiac sie ginekolog podczas badania ale po chwili pyta swoja mame ;a jakim to ty sie dezodorantem psikałas ;a on na to ;tym co stał na szafce;moja kolezanka nie mogła opanowac smiechu kiedy sie troche uspokoiła wyjasniła swojej mamie z czego smiał sie lekarz; na szafce stał nie dezodorant ale lakier do włosow z brokatem.wcale sie mu nie dziwie to musiało super wygladac..

Wypad w babskim gronie

Dwom przyjaciółkom po długich namowach, udalo sie wreszcie przekonać mężów, zeby zostali w domu a same wychodza na kolacje do knajpy zeby przypomniec sobie "dawne czasy".
>
Po zabawnie spedzonym wieczorze, dwoch butelkach bialego wina, szampanie I ...

W drodze powrotnej obie nachodzi "nagla potrzeba", moze
Dlatego ze duzo wypily. Nie wiedzac gdzie isc sie wysikac bo bylo juz bardzo pozno, jedna wpada na pomysl I mowi do drugiej:
>
- wejdzmy na ten cmentarz, tutaj napewno nikogo nie bedzie,

Wchodza na cmentarz, najpierw jedna sciaga majtki, sika, wyciera sie tymi majtkami i oczywiscie je wyrzuca...

Widzac to, druga do razu sobie przypomina, ze ma na sobie droga markowa bielizne I szkoda by ja bylo tak wyrzucic. Sciaga wiec majtki, wklada je do kieszeni, sika i zrywa kokarde z pierwszego lepszego wienca, zeby się "podetrzec".

Na drugi dzien maz pierwszej, dzwoni do meza drugiej:

- Jurek, nawet sobie nie wyobrazasz co sie stalo! To koniec mojego malzenstwa!

- Dlaczego?

- Moja zona wrocila o 5 rano kompletnie pijana I na dodatek bez majtek. Do razu wywalilem ja z domu.

Na to drugi:

- Marek, to jeszcze nic, wiesz co to wykombinowala moja? Nie tylko przyszla pijana I bez majtek, ale miala wlozona w tylek czerwona kokarde z napisem: "NIGDY CIE NIE ZAPOMNIMY, LUKASZ, IGNAC, STASIEK I POZOSTALI PRZYJACIELE

@@@@@@@@@@

Jedzie kobieta samochodem. Nagle usłyszała głośny hałas na zewnątrz, zatrzymała się, wychodzi z samochodu i patrzy wokół. Zobaczyła na ziemi jakąś część, dźwiga ją z trudem próbując dopasować ją gdzie się da. Nie mogąc znaleźć miejsca, z którego odpadła, zataszczyła część na tylne siedzenie i jedzie do mechanika.
Po przeglądzie mechanik mówi:
- Samochód w zupełnym porządku, ale ten właz kanalizacyjny trzeba zawieźć na miejsce..

Ostatnia edycja:
Ostatnio gdzieś na forum czytałam pytanie dziewczyny czy w ciąży można się opalać, bo ona słyszała, ze nie, bo wtedy się podgrzewają wody płodowe i dziecko może się ugotować. Chciałby się upewnić....... :szok:

ojejku Sandy :) coś czuję że wszyscy w biurze się na mnie dziwnie patrzą, jak tak siedzę przed kompem i płaczę ze śmiechu :)

reklama
:laugh2::laugh2::laugh2:a to się uśmiałam
Wiecie co nie wyobrażam sobie w ogóle się tam psikać jakimś dezodorantem,a poza tym wyobrażam sobie już wszystko sztywne i klejące od lakieru:-p
Mi się przypomina historia jak znajoma była w ciąży i szła na wizytę tylko do tej pory nie wie jak ona to zrobiła,że ogoliła sobie tylko pół.I lekarz do niej hasło: o jakaś nowa fryzurka?A ona burak centralny:laugh2:
A co kolejek obie strony mają rację ja też przed świętami łaziłam z koszykiem po sklepie i ledwo go niosłam a miałam iść po parę rzeczy i wzięłam mały koszyk,miałam wziąć do niego wózek ale koleś mi drapnął ostatni sprzed nosa:crazy:i tak taszczyłam to po sklepie i jeszcze Zuzka latała za mną.No ale stanęłam do normalnej kasy bo nie widać ciąży a nie miałam ochoty się z kimś dochodzić czy usłyszeć coś przykrego.Nadźwigałam się ledwo to do auta doniosłam ale cóż.Ale fakt jakby się ktoś przy mnie tak zachował bezczelnie to też by mi ciśnienie podniosła a nie wzbudziła litość.

Do góry