reklama
KajaMaja
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Niby tak ........
ale zapomnialam dodac,ze po takim okresie lazikowania przychodzi czas misiowego snu i wtedy nic nie jest w stanie mnie dobudzic przez dluuuugie godziny .
Zobaczymy jak to bedzie kiedy na swiat pojawi sie Mikolaj . Mysle,ze bede tak zmeczona,ze bede zasypiac wtedy kiedy i on bedzie spal ....... No w kazdym razie - jestem optymistka i wierze,ze JAKOS sobie poradze
ale zapomnialam dodac,ze po takim okresie lazikowania przychodzi czas misiowego snu i wtedy nic nie jest w stanie mnie dobudzic przez dluuuugie godziny .
Zobaczymy jak to bedzie kiedy na swiat pojawi sie Mikolaj . Mysle,ze bede tak zmeczona,ze bede zasypiac wtedy kiedy i on bedzie spal ....... No w kazdym razie - jestem optymistka i wierze,ze JAKOS sobie poradze
KajaMaja
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Czasem, kiedy jesteś smutny, nikt nie widzi twojego strapienia....
Czasem, kiedy płaczesz, nikt nie widzi twoich łez...
Czasem, kiedy jesteś szęśliwy, nikt nie widzi twojego uśmiechu...
Czasem, kiedy się śmiejesz, nikt nie widzi twojej radości...
Ale weź tylko pierdnij.
Czasem, kiedy płaczesz, nikt nie widzi twoich łez...
Czasem, kiedy jesteś szęśliwy, nikt nie widzi twojego uśmiechu...
Czasem, kiedy się śmiejesz, nikt nie widzi twojej radości...
Ale weź tylko pierdnij.
KajaMaja
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
-Mama pyta Jasia:
- Jasiu, dlaczego nie umyłeś ząbków?
Jasio odpowiada:
- Bo mi się mydełko do buzi nie zmieściło
- Jasiu, dlaczego nie umyłeś ząbków?
Jasio odpowiada:
- Bo mi się mydełko do buzi nie zmieściło
KajaMaja
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Trzej przestępcy jadą do więzienia. Każdy z nich ma przy sobie Jedną rzecz, dzięki której będzie mieć zajęcie w więzieniu. Nagle jeden więzień pyta kolegę:
- Ty, co wziąłeś ze sobą?
Ten wyciąga farbki i mówi:
- Będę malować, czas mi szybko zleci. A ty co wziąłeś?
- Karty, mogę grać dla zabicia czasu.
Trzeci przestępca siedzi cicho w kącie i uśmiecha się.. Oni do niego:
- Czemu się tak podśmiewujesz?
Trzeci wyciąga PUDEŁKO TAMPONÓW i mówi:
- Ja mam to!
- A co ty będziesz z tym robił? - pytają koledzy.
Trzeci przestępca uśmiecha się i zaczyna czytać z pudełka:
- Mogę jeździć konno, pływać i jeździć na rolkach...
No dobrze , juz wiecej glupot nie opowiadam ,ale swoja droga to pamietacie jeszcze jak beznadziejnie bylo miec okres ?! Bo ja juz prawie zapomnialam
- Ty, co wziąłeś ze sobą?
Ten wyciąga farbki i mówi:
- Będę malować, czas mi szybko zleci. A ty co wziąłeś?
- Karty, mogę grać dla zabicia czasu.
Trzeci przestępca siedzi cicho w kącie i uśmiecha się.. Oni do niego:
- Czemu się tak podśmiewujesz?
Trzeci wyciąga PUDEŁKO TAMPONÓW i mówi:
- Ja mam to!
- A co ty będziesz z tym robił? - pytają koledzy.
Trzeci przestępca uśmiecha się i zaczyna czytać z pudełka:
- Mogę jeździć konno, pływać i jeździć na rolkach...
No dobrze , juz wiecej glupot nie opowiadam ,ale swoja droga to pamietacie jeszcze jak beznadziejnie bylo miec okres ?! Bo ja juz prawie zapomnialam
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Fajne dowcipy ,rzeczywiście już zapomniałam co to okres ,zawsze chodziłam pozwijana.
K@siek planuje ale niewiem co na to zakład a pozatym moja mama nie chce już teraz pilnować małego i niestety jak zawsze mogę liczyć tylko na siebie
K@siek planuje ale niewiem co na to zakład a pozatym moja mama nie chce już teraz pilnować małego i niestety jak zawsze mogę liczyć tylko na siebie
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
Ehhhh, dzisiejsze czasy nie sprzyjają macierzyństwu i dziwić się, że jest niż demograficzny... Dadzą 1000zł becikowego niewiem po co zamiast zająć się jakimiś bardziej sensownymi rzeczami np. wydłużeniem urlopów macierzyńskich. Co za kraj.
Kaju napewno dasz sobie świetnie radę, przy maleństwie i nie będizesz spała wtedy kiedy mały będzie chciał pobrykać
A z tym okresem to fajnie że jest chwila przerwy choć ja dzięki Bogu nigdy jakoś bardzo nie cierpiałam, ale to pewnie dlatego, że tabletki antykonc. brałam wow, aż przez 8 lat :
Kaju napewno dasz sobie świetnie radę, przy maleństwie i nie będizesz spała wtedy kiedy mały będzie chciał pobrykać
A z tym okresem to fajnie że jest chwila przerwy choć ja dzięki Bogu nigdy jakoś bardzo nie cierpiałam, ale to pewnie dlatego, że tabletki antykonc. brałam wow, aż przez 8 lat :
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
A mnie zawsze marzyła się taka babcia jaką ja miałam ,że zawsze mogłam się przytulić do niej ,ale jak widać dzisiejsze babcie są zbyt spańszczone .Moja mama dawno nie pracuje a do tego niedawno skończyła zaledwie 50 lat dlatego się jej dziwie
Elpis78
Mama lipcowa '06 - Fanka
k@siek pisze:Jak ktoś mógł zrobić taki okropny fotomontaż, toż to nie przystoi tak perfidnie naśmiewać się z żony głowy Państwa. Ja podobnie jak Epis jestem zbulwersowana (nigdy nie wiadomo gdzie mogą byc podsłuchy... ;D)
Prawda Elpis, ze jesteś...
Oj tak, to po prostu SKANDAL!!!
(musze do kibelka, bo sie .... )
reklama