reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Na poprawienie humorku :)

Co mówi kobieta po wyjściu z łazienki?
- Ładnie wyglądam?
A co mówi mężczyzna po wyjściu z łazienki?
- Lepiej tam nie wchodź.

reklama
heh, no tak...
Ten jak to Wiolu nazwałaś mężczyzna jest dumny, bo to żona brata;)
A tak swoją drogą to nie uważacie, że jakby jej obciąć włosy to mogłaby robić za trzeciego bliźniaka?

Kaju Ty szalona jesteś czemu Ty jeszcze nie śpisz??!!

bo u mnie dopiero 7.30 rano i mi sie jeszcze spac nie chce...

Za to opowiem wam brzydki kawal :laugh: :laugh: :laugh: :

Jedzą sobie świnie jedzonko w chlewie. Nagle jedna zaczęła rzygać. A inne na to:
- Nie dolewaj, bo nie zjemy!

No to ja Wam opowiem jeszcze brzydszy ;D
- Siedzą dwie much na kupie i jedna z nich puściła bąka, na to druga, oburzona, Ty świnio przy jedzeniu!!!

Kaju ale o 4,30 też nie spalaś, wstałąś tak wcześnie?? Mnie się wydaje, że w ogóle się nie kładłaś spać!!

Hmmm, interesujący z Ciebie okaz ;D Od dziś będę mówić do Ciebie Marku, OK? ;)

Chyba ze KajuMarku to tak ;)

A tak serio to od kilku lat cierpie na bezsennosc i czasem nie spie po paredziesiat dobrych godzin .
Normalnie mam na to lekarstwa,ale w ciazy byloby bardzo ryzykownie je brac. Na okres ciazy dostalam cos innego - zastepczego ,ale czuje sie po tym pijana wiec staram sie tego nie brac.

Współczuję, choć dzięki temu nie będziesz za bardzo cierpieć jak dzidzia będzie w nocy buczeć ;) Pewnie w okresie karmienia też nie będziesz tych leków mogła brać:/

reklama
Kaju rzeczywiście masz duży problem ,ja też teraz prawie w ogóle nie śpię ale mam tak przy każdej ciąży ,jednak normalnie to przychodzę po pracy i padam bo jestem tak wyczerpana .Na szczęście będe mieć jakiś rok przerwy a jeśli mi się poszczęści to 2 lata .

Do góry