reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

na basen z maluszkiem

olza

Zaciekawiona BB
Miasto
łódź
witajcie,

czy chodziłyście/chodzicie podczas ciąży na basen? jeśli tak to czy możecie jakiś polecić (najlepiej ozonowany, a nie chlorowany)?
a może są jakieś ćwiczenia w wodzie dla kobiet w ciąży?

reklama
Ja moge polecić w hotelu ambasador koło matki polski. Podgrzewana woda, mało ludzi i przyjemna atmosfera. on jest chlorowany ale to plus bo nie przepuszcza tyle bakterii co ozonowy. Nawet zajęcia dla noworodków są w chlorowanym.

ja byłam dzisiaj na FALI i polecam;)) gorąca woda i do tego 4 razy dziennie aqua aerobic na który mam zamiar ruszyć polecam wszystkim przyszłym i nie tylko mamą

Za helenówkiem kawałek - to już Zgierz jest - jest fajny basen Nowa Gdynia. Woda ozonowana, basen do pływania z torami, drugi z biczami wodnymi, dwie sauny - parowa i fińska. Polecam, bardzo lubię tam chodzić.

witam
jesli chodzi o panie z brzuszkami to moze fala, albo lepiej nowa gdynia, bo tam jest przyjemniej według mnie, ale polecam nauke pływania dla niemowlaków, moja patka ma teraz 6 lat i chodzi na basen na spadkowa do wodnisia odkad skończyła 3 miesiace, super sprawa, zachecam wszystkich rodziców do skorzystania z tych zajec

Zdecydowanie odradzam Nową Gdynię. Mówią że wodę ozonują, ale w praktyce chlorują. Zwłaszcza w weekendy i popołudniami jest potwornie dużo ludzi. Mój mąż załapał tam jakąś bakterię i po 3 miesiącach leczenia została mu dziura w bębenku.

Fala jest OK.

Ja w piątek idę na basen w parku Sienkiewicza, więc powiem jakie wrażenia. Mieszkam blisko, więc to dla mnie podstawowa zaleta, no i cena też korzystna.

Mam pytanko...
chcialabym sie wybrać z moim 4,5 miesięcznym synkiem na basen...nie wiem jednka ktory basen w Lodzi jest przystosowany dla dzieci....może są mamy ktore maja doswiadczenie w tej kwestii i cos doradza??

ja jak sie dowiadywałam to wotelu ambasador obok matki polki ale w tamtym roku byl zamkniety i tez sa takie zajecia dla mamy z dzieckiem na basenie w Aqua parku -na fali na zdrowiu.

Mam pampersy na basen moze ci sie przydadza, z 12 szt zostalo mi 10 , szkoda zeby sie zmarnowaly

reklama
Do góry