reklama
oo to nie, moja mala woli zdecydowanie te dla dzieci, mietowe sa zbyt mocnekasiakn to już zależy od dziecka i od tego jak jest duże.... ja osobiście skupiłabym się na tym żeby w paście nie było fluoru... mojemu synkowi np bardziej podchodzą pasty miętowe niż te dziwne smaki dzieciowe
ale my mamy taką leciutko miętową, lekką słodkawą, trochę mi się w smaku kojarzy z tymi delikatnymi mentosami miętowymi no ale widocznie co któremu maluchowi pasuje, ostatnio dostał pastę owocową jak spał u kuzynki i całą zjadł ze szczoteczki a miętową pięknie szoruje
Dołączam się, też stosuję od niedawna u mojej córeczki ten preparat Camila. Poleciła mi go siostra, której wcześniej pomógł przy bolesnym ząbkowaniu jej pociech. Naprawdę produkt godny polecenia, nie bałam się go użyć, a wiadomo że czasem strach wypróbowywać na naszych dzieciach jakieś nowe lekarstwa...
Blubalon_pl
Zaangażowana w BB
Ja co prawda do tej pory jeszcze nie próbowałam tego preparatu ale skoro piszecie,że faktycznie jest taki dobry i sprawdzony to przy najbliższej okazji postaramy się go przetestować,dam znać na forum jak wyszło.
reklama