reklama
u nas tak samo! coś czuję, że już dziąsł swędzą i niedługo pojawią się pierwsze mleczaki co dajecie maluchom w takim wypadku?
ja ostatnio wygrzebałam w czeluściach internetu jedyną bezpieczny preparat na ząbkowanie dla maluchów. Nazywa się Camilia i jako jedyna na ząbkowanie nie zawiera w swoim składzie niebezpiecznej dla niemowlaków lidokainy, która połknięta może przynieść kiepskie skutki..
także jak coś polecam - jest naturalna i super uśmieża ból - wypróbowane
Ostatnia edycja:
no tak się nagrzebałam i naszukałam a ostatnio przypadkiem oglądając tv trafiłam na reklamę camilii tak po prostu tak to jest jak się już nie szuka ale im dłużej stosuje tym bardziej się przekonuje że to fajne rozwiązanie gadałam z pediatrą znajomą na ten temat, przeczytałam jej skład i też powiedziała że spokojnie mogę podawać
reklama
Camilia jest to widzę świetny preparat, nie wzbudza żadnych podejrzeń, skład jasny i przejrzysty oraz dostępny z większości aptek
no i całe szczescie, ze jest w koncu coś co nie ma tej wstrętnej lidokainy. kurcze caly czas nie wierze, ze mozna produkowac takie preparaty, ktore maja takie skutki uboczne. jak widac mozna obyc sie bez tego skladnika