reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

to ja mam taki problem, ze jak sie poloze wieczorem i przebudze po jakims czasie to jest mi tak nie dobrze jabym miala zaraz sptokac sie z kibelkiem.... nie wiem, czy dziecko takie duze czy co, bo mam wrazenie jakbym miala ogromny nacisk na zoladek i wszystko mi do gardla podchodzilo.... nie wazne w jakiej pozycji spie (tzn na ktorym boku)... :( wczoraj w ciagu dnia tez mnie czyscilo, ale to jeszcze nie to.... wciaz czekam ;)

reklama
Hej dziewczyny

Ja dzis ledwo zyje cala noc nie spalam podbrzusze mnie boli jak na okres i do tej pory mnie pobolewa,w nocy J budzilam bo myslalam ze juz cos sie zaczyna ale poki co narazie latam co chwile do kibelka

Ankadaria o widzisz a ja myslalamze Ty wczesniej sie dowiedzialas ,ja 3 tyg przed terminem sie dowiedzialam moze gydby robili czesciej wyniki to wtedy by nie bylo takich sytuacji

widze, ze cos tam, gdzies tam sie kreci, ale nie do konca ;)

ja na wyniki z pierwszej wizyty musialam czekac do tego poniedzialku... jakos doslac ich nie mogli....

a badanie na zelazo mialam robione pierwszy raz w tej ciazy, za zpierwszym razem w ogole nie badali... to troche u nich kuleje....

Hej dziewczyny

Ja dzis ledwo zyje cala noc nie spalam podbrzusze mnie boli jak na okres i do tej pory mnie pobolewa,w nocy J budzilam bo myslalam ze juz cos sie zaczyna ale poki co narazie latam co chwile do kibelka

Ankadaria o widzisz a ja myslalamze Ty wczesniej sie dowiedzialas ,ja 3 tyg przed terminem sie dowiedzialam moze gydby robili czesciej wyniki to wtedy by nie bylo takich sytuacji

Heheh to witaj w klubie moje noce jak ta twoja ostatnia tak wygladaja juz od jakis 3 tyg plus bolace podbrzusze jak na okres i dokladnie co chwile latanie do kibelka..Przez to ze wnocy nie spie to nadrabiam popoludniu lub rano :) Aaaa ta ich tutejjsza sluzba zdrowia...mieli wczesniej wyniki badan i glupole nie zgaldneli nawet ahhh szkoda gadac...;/ To ktora jest kolejna w kolejce??:> :) Co najsmieszniejsze moj malutki jak kopie to tylko po prawej stronie i po prawych zebrach :) hihi chyba tak mu sie ta prawa strona podoba :D:D

Heheh to witaj w klubie moje noce jak ta twoja ostatnia tak wygladaja juz od jakis 3 tyg plus bolace podbrzusze jak na okres i dokladnie co chwile latanie do kibelka..Przez to ze wnocy nie spie to nadrabiam popoludniu lub rano :) Aaaa ta ich tutejjsza sluzba zdrowia...mieli wczesniej wyniki badan i glupole nie zgaldneli nawet ahhh szkoda gadac...;/ To ktora jest kolejna w kolejce??:> :) Co najsmieszniejsze moj malutki jak kopie to tylko po prawej stronie i po prawych zebrach :) hihi chyba tak mu sie ta prawa strona podoba :D:D

No ja sobie zbytnio nie moge pozwolic aby w dzien sie zdrzemnac chyba ze cora tez zasnie to wtedy albo jak maz jest,dzis jechal akurat na popoludnie to kolo 9 sobie przysnelam brzuch przestal bolec to i zasnelam.
Jeny jak mnie tak bedzie pobolewac do porodu to ja bede chodzic jak zabi :szok:
W pierwszej ciazy tak nie mialam przyszla godzina w dostalam skurczy i tyle a teraz :szok:

Aniaa83lepszego samopoczucia,chyba że już Cie bierze powoli do porodu.
Mój mały tak mnie kopie i strasznie jest ruchliwy,śmiejemy sie z mężęm.:-)
Już sie doczekać nie możemy naszego szkrabka,kiedy bedzie z nami.:tak:

reklama
Do góry