to ja mam taki problem, ze jak sie poloze wieczorem i przebudze po jakims czasie to jest mi tak nie dobrze jabym miala zaraz sptokac sie z kibelkiem.... nie wiem, czy dziecko takie duze czy co, bo mam wrazenie jakbym miala ogromny nacisk na zoladek i wszystko mi do gardla podchodzilo.... nie wazne w jakiej pozycji spie (tzn na ktorym boku)... wczoraj w ciagu dnia tez mnie czyscilo, ale to jeszcze nie to.... wciaz czekam
reklama
Aniaa83
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
Ja dzis ledwo zyje cala noc nie spalam podbrzusze mnie boli jak na okres i do tej pory mnie pobolewa,w nocy J budzilam bo myslalam ze juz cos sie zaczyna ale poki co narazie latam co chwile do kibelka
Ankadaria o widzisz a ja myslalamze Ty wczesniej sie dowiedzialas ,ja 3 tyg przed terminem sie dowiedzialam moze gydby robili czesciej wyniki to wtedy by nie bylo takich sytuacji
Ja dzis ledwo zyje cala noc nie spalam podbrzusze mnie boli jak na okres i do tej pory mnie pobolewa,w nocy J budzilam bo myslalam ze juz cos sie zaczyna ale poki co narazie latam co chwile do kibelka
Ankadaria o widzisz a ja myslalamze Ty wczesniej sie dowiedzialas ,ja 3 tyg przed terminem sie dowiedzialam moze gydby robili czesciej wyniki to wtedy by nie bylo takich sytuacji
widze, ze cos tam, gdzies tam sie kreci, ale nie do konca
ja na wyniki z pierwszej wizyty musialam czekac do tego poniedzialku... jakos doslac ich nie mogli....
a badanie na zelazo mialam robione pierwszy raz w tej ciazy, za zpierwszym razem w ogole nie badali... to troche u nich kuleje....
ja na wyniki z pierwszej wizyty musialam czekac do tego poniedzialku... jakos doslac ich nie mogli....
a badanie na zelazo mialam robione pierwszy raz w tej ciazy, za zpierwszym razem w ogole nie badali... to troche u nich kuleje....
Aniaa83
widze, ze cos tam, gdzies tam sie kreci, ale nie do konca
Kuleje to malo powiedziane
Ide sie polozyc bo kiepsko ze mna dzis ....
Sloszym a Ciebie nic sie nie dzieje?
ankadaria
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny
Heheh to witaj w klubie moje noce jak ta twoja ostatnia tak wygladaja juz od jakis 3 tyg plus bolace podbrzusze jak na okres i dokladnie co chwile latanie do kibelka..Przez to ze wnocy nie spie to nadrabiam popoludniu lub rano Aaaa ta ich tutejjsza sluzba zdrowia...mieli wczesniej wyniki badan i glupole nie zgaldneli nawet ahhh szkoda gadac...;/ To ktora jest kolejna w kolejce??:> Co najsmieszniejsze moj malutki jak kopie to tylko po prawej stronie i po prawych zebrach hihi chyba tak mu sie ta prawa strona podoba
Aniaa83
Heheh to witaj w klubie moje noce jak ta twoja ostatnia tak wygladaja juz od jakis 3 tyg plus bolace podbrzusze jak na okres i dokladnie co chwile latanie do kibelka..Przez to ze wnocy nie spie to nadrabiam popoludniu lub rano Aaaa ta ich tutejjsza sluzba zdrowia...mieli wczesniej wyniki badan i glupole nie zgaldneli nawet ahhh szkoda gadac...;/ To ktora jest kolejna w kolejce??:> Co najsmieszniejsze moj malutki jak kopie to tylko po prawej stronie i po prawych zebrach hihi chyba tak mu sie ta prawa strona podoba
No ja sobie zbytnio nie moge pozwolic aby w dzien sie zdrzemnac chyba ze cora tez zasnie to wtedy albo jak maz jest,dzis jechal akurat na popoludnie to kolo 9 sobie przysnelam brzuch przestal bolec to i zasnelam.
Jeny jak mnie tak bedzie pobolewac do porodu to ja bede chodzic jak zabi
W pierwszej ciazy tak nie mialam przyszla godzina w dostalam skurczy i tyle a teraz
GLIWA
Aniaa83lepszego samopoczucia,chyba że już Cie bierze powoli do porodu.
Mój mały tak mnie kopie i strasznie jest ruchliwy,śmiejemy sie z mężęm.:-)
Już sie doczekać nie możemy naszego szkrabka,kiedy bedzie z nami.
Mój mały tak mnie kopie i strasznie jest ruchliwy,śmiejemy sie z mężęm.:-)
Już sie doczekać nie możemy naszego szkrabka,kiedy bedzie z nami.
Kuleje to malo powiedziane
Ide sie polozyc bo kiepsko ze mna dzis ....
Sloszym a Ciebie nic sie nie dzieje?
no nie bardzo wlasnie... wypatruje jakiegokolwiek sygnalu a tu nic moze tym razem u mnie bedzie jak u Ciebie za pierwszym razem, przyjedzie godzina W i wtedy jazda
ankadaria
Zaangażowana w BB
heheh tez bym chciala ta godzine W juz a nie takie wyczekiwanie i troche meczarni przy okazji no ale cos za kogos
reklama
Aniaa83
Gliwa wiesz w sumie to nie wiem z Nacia takich boli nie mialam
Troszku polazalam jest lepiej ale bole sa na dal i cora ostro szaleje
Troszku polazalam jest lepiej ale bole sa na dal i cora ostro szaleje
Podziel się: