reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

hej aniu to jak u mnie pospalam troszke i jak nowo narodzona oprocz tej zgagi cholernej nic mi nie pomaga:((((((
czy macie jakies newsy o tichonku,pisala wczoraj ze zdecyduja dzis czy wywolywac ale nic nie pisze to moze i czekaja

reklama
czy macie jakies newsy o tichonku,pisala wczoraj ze zdecyduja dzis czy wywolywac ale nic nie pisze to moze i czekaja

Biolu Tichonkowi dzis robili masaz szyjki plus zel a czy urodzila to nie wiem,pisala do mnie o 13 ze plamienie ma i nie wie czy czop jej odchodzi czy to po tym masazu

Mnie brzuch dalej boli i te czeste latanie do kibelka :/

I jak tam z Tichonkiem dziewczyny??;> hehehe Wsyztskie ktore spodiewaja sie malenstwa a jest juz b;lisko widze ze jak an szpilach :p Niech nastanie juz godzina W :p Moj tez sie juz doczekac nie moze smieje sie ze moglby juz Antek wyjsc bo ilez mozna a pozatym stresuje sie i chcialby pepowke :D

Tichonku, gratulacje! Nameczylas sie bidulko, ale masz juz swoje szczescie przy sobie :)

Ciekawe, ktora bedzie nastepna. U mnie poki co cisza....

:-):-):-)
Jesteśmy w domku,przedstawiam osobiście mojego Mateuszka,9 pkt.,50cm.,4270g.,zero problemów tym razem z łożyskiem,choć poród duuuużo cięższy niż z Radkiem,ale co tam,szybko zapomniałam:-)

Aniaa wylądowała w szpitalu z infekcją nerek:baffled:Dostała którejś nocy drgawek i 40 st.gorączki,przygotowywali ją do cesarki bo była strasznie osłabiona ale dostała leki i jej się poprawiło:tak:Na razie wiem tylko tyle,dowiem się więcej i dam znać:tak:

reklama
Tichonku, a jak sie czujesz w roli podwojnej mamy? ciezko jest?

dzieki za info o Ani

Aniu, zdrowka zycze, mam nadzieje, ze jest juz lepiej

Do góry