reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

No z tymi kupalami to prawda:-D:-D:-DJa mam czarne jak węgiel:-D
Sloszym ja mam raczej uczucie przywiązenego kamienia do skrytki,tak mnie tam ciągnie ale jak Tobie na tyły parcie idzie to może się coś zaczyna dziać:tak:

reklama
no, ciekawe jak tam Tichonek po wizycie....

Tichonek jest w szpitalu,dostalam esemesa od niej

Ankadaria no widzisz Ty wiesz od poczatku a ja robili mi w 20 tc wyniki i pozniej jak mialam wizte patrzyli w te stare wyniki i wszystko ok i to mnie najbardziej wkurza a tu 3 tyg do terminu,ale nic dzis zaczelam brac wiec mam nadzieje ze wyniki sie poprawia

czyli jednak zostala... (czytalam na innym watku)

a ja jutro ostatni dzien w pracy.... i potem cale 26 tyg w domku ;)

Dziś po południu troszke pospałam i poleżałam:-)4godzinki.Senna sie teraz taka zrobiłam przez ciąże,ale dobrze ze chociaż mam czas na drzemanie.Bo za niedlugo już sie skończy,jak maluszek pojawi sie na swiecie:-).
Tichonku trzymaj sie.
Milego wieczoru.

moze Tichonek wroci juz z maluszkiem....

ja tez spalam po pracy, dobrze, ze mama jest i malego na spacer zabiera... ja wtedy mam spokoj u moge odpoczac :)

Tichonek jest w szpitalu,dostalam esemesa od niej

Ankadaria no widzisz Ty wiesz od poczatku a ja robili mi w 20 tc wyniki i pozniej jak mialam wizte patrzyli w te stare wyniki i wszystko ok i to mnie najbardziej wkurza a tu 3 tyg do terminu,ale nic dzis zaczelam brac wiec mam nadzieje ze wyniki sie poprawia

Ana 83 - MUsze Cie zdziwic.O Anemi sie dowiedzialm bodajze 6 tyg przed porodem a oni wynki krwi mieli juz od lutego wiec w pore sie obudzili. Mi to zelazo nic pomaga mam jescze wieksza anemie niz mialam,ale mam nadzieje ze tobie sie poprawi;) Ojjj i co z Tichonkiem,urodzila??:D

reklama
hej tichonek napewno juz wyjdzie z matim,niewypuszcza juz jej moze dzisiej wywolaja porod chyba ze mati sam bedzie chcial wyjsc:)
a u mnie nocka straszna tak mnie czysci ze szok cala noc a o 4 tak bylam glodna ze R kanapke mi robil i po niej jakos usnelam do 7 ale kazde przekrecenie sie powodowalo jazde w brzuchu,a do tego skurcze w sumie to myslsalalm ze juz cos zaczyna sie dziac ale jeszcze nie to.
Dzizyssssssss ale mi jexdziw brzuchu:((((((

Do góry