reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

Hej dziewczyny

U nas tez Swieta leniwie minely,w sumie to J pracowal pierwszy dzien i drugi tez ale na szczescie popoludnie mial wolne,w pierszy dzien siedzielismy sami a w drugi dzien bylismy na grilu.

Biola ja nie odczuwam takiego bolu jak Ty ale dzien przed swietami troszku sie narobilam, ledwo wzialam prysznic spac nie moglam kregoslup mnie bolal jak nie wiem co no i nogi mi puchna i brzuch mnie boli jak na okres.

Vikamcia jak tam u Ciebie?

reklama
nasza corunia bardzo ruchliwa jest i czasem jak mi przylozy w bok, to az krzykne ;) poza tym ulozyla sie jakos tak, ze mam chyba ucisk na jakis nerw i jak chodze to odczuwam bol w krzyzu po lewej stronie :( no ale az tak duzo nie chodze, wiec nie jest najgorzej...

Witam ciężarówki poświątecznie:-)
My też najedliśmy się za wszystkie czasy ale chyba wszystko zdołaliśmy spalić:-)Piątek,sobotę,niedzielę i poniedziałek jeździliśmy po parkach,playgroundach,nad morze,gdzie tylko się dało,zażywaliśmy świeżego powietrza i ogólnie całe święta czynnie spędziliśmy,choć ja trochę wolniej od reszty rodziny:-D
Dziś mam wizytę w szpitalu na 13:55 i jadę z Radkiem bo ma nadal ferie ale i na szczęście z mężem bo wziął pół dnia wolnego:tak:Już mi za ciężko na nogach i w autobusach dybać:no:
ViKamcia masz komu z nas napisać eska w razie WU,cobyśmy wiedziały na bieżąco co i jak?
Biola mam coś dla Ciebie;-)
Poza tym jestem przeziębiona,kaszlę,kicham,gardlo mnie boli i z tego wszystkiego opryszczka mi wylazła pod nosem i ....w nosie:wściekła/y:Śliczna jestem jak malowanie:-D
Spadam obiad przyszykować zanim wyjedziemy,paaa....

reklama
Josia powodzenia na wizycie i daj znac jak juz bedziesz po

Aniaa83, wizyta super. poszlo szybko, bo wzieli mnie na sam skan. Pani doktor sprawdzila serduszko, nerki, kosci itd. i powiedziala, ze cieszy ja taki widok, bo dzidzius rosnie zdrowo :) no i na 99.9% chlopak - ale dowiemy sie na pewno jak juz sie pojawi ;)

co do przybierania na wadze to sie zbyt nie martwie. Mam ochote to jem. byleby Adasko byl zdrowy - waga sie bede martwic pozniej ;)

A ja nigdy przed ciążą nie chrapałam

Tichonku - moj Jacek mowi do mnie chraposz - i sie smieje bo w weekendy robie sobie popoludniowa drzemke i nasz pies sie kladzie obok - no i dajemy na dwa fronty podobno :)

BINA, gratulacje!!!

Dziewczyny, ja bede rodzic w rotundzie i sie zastanwaiam czy zestaw do pompy do karmienia bedzie mi potrzebny... znajoma rodzila w The Coombe i mowila ze tam byl. Ja mam okazje kupic taniej ten:

Symphony BreastPump

a nie jestem pewna czy ten jest uzywany w Rotundzie... mejla na stronie nie ma a dodzwonic sie do nich nie moge...

a tak poza tym to 30 dni mi do slubu zostalo :D

Ostatnia edycja:
Do góry