anineczka
królowa mrówek :P
Faktycznie bina urodziła 22 kwietnia synka Sean też wyszpiegowałam
Bina Gratulacje :-)
No dobra to i ja się witam jako ciężarówka.
Bina Gratulacje :-)
No dobra to i ja się witam jako ciężarówka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja ro iłam u pl gina na własną rekeCzesc Dziewczyny chcialam zadac Wam pytanie poniewaz bylam dzis w szpitalu na wizycie (24t6d) i bylam przekonana,ze zrobia mi USG polowkowe... zreszta moja ginekolog tez mi mowila, a tu nic... powiedzieli,ze wszystko jest ok i kazali isc do domu.Chcialam Was zpytac czy mialyscie robione takie badanie w szpitalu czy robilyscie je na wlasna reke w przychodni?
Ja akurat bede rodzic w NMH i na USG polowkowe musialam umowic sie oddzielnie. Tzn w szpitalu mialalm to USG ale nie na zwyklej wizycie. To bylo napisane w liscie od nich, zapraszajacym na pierwsza wizyte.
Dziewczyny Was tez tak mocno boli kregoslup ja normalnie juz chodzic nie moge,siedziec tez zle