reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
dzieki asienka!

dziewczyny jak stwierdzic czy Dzidzia sie za mlo nie rusza? Moj Maluch szaleje (doslownie) rano i wieczorem (czasem w nocy jak zdarza mi sie obudzic), a w dzien tylko wtedy kiedy sie czegos napije lub zjem cos slodkiego. mozliwe ze on po prostu caly dzien przesypia?

Josia super ze wszystko ok a co do wagi to ja tez w sumie sie nie przejmuje raz ze az tak duzo nie przytylam a dwa waga sie bede martwic pozniej :tak: aby wrocic do tej ktora mialam przed ciaza

Anineczko to witamy w gronie ciezarowek :-)jeszcze raz ogromne gratulacje

Bina GRATULACJE

Vikamcia no to powoli sie rozkreca:tak: czekamy na wiesci

Tichonek zdrowiej Kochana abys miala sile na porodowce :-):tak:

A ja dzis mialam piekny sen,snil mi sie porod,obudzilam sie cala spocona patrze a ja na wysokosci piersi mam mokra koszulke z jednej strony :eek: siara mi leci,wczesniej leciala ale nie az tak mocno.
We czwartek mam do Gp a w niedziele jedziemy na poprawke 4 d zobaczymy co z tego wyjdzie.J mial w niedziele pracowac ale stwierdzil ze za wysoko jestem w ciazy i samej mnie nie pusci wiec jedziemy razem :-)ale sie ciesze :-)

Dziewczyny Was tez tak mocno boli kregoslup ja normalnie juz chodzic nie moge,siedziec tez zle :no:

Czesc Dziewczyny chcialam zadac Wam pytanie poniewaz bylam dzis w szpitalu na wizycie (24t6d) i bylam przekonana,ze zrobia mi USG polowkowe... zreszta moja ginekolog tez mi mowila, a tu nic... powiedzieli,ze wszystko jest ok i kazali isc do domu.Chcialam Was zpytac czy mialyscie robione takie badanie w szpitalu czy robilyscie je na wlasna reke w przychodni?

Ja akurat bede rodzic w NMH i na USG polowkowe musialam umowic sie oddzielnie. Tzn w szpitalu mialalm to USG ale nie na zwyklej wizycie. To bylo napisane w liscie od nich, zapraszajacym na pierwsza wizyte.

Ostatnia edycja:
Czesc Dziewczyny chcialam zadac Wam pytanie poniewaz bylam dzis w szpitalu na wizycie (24t6d) i bylam przekonana,ze zrobia mi USG polowkowe... zreszta moja ginekolog tez mi mowila, a tu nic... powiedzieli,ze wszystko jest ok i kazali isc do domu.Chcialam Was zpytac czy mialyscie robione takie badanie w szpitalu czy robilyscie je na wlasna reke w przychodni?
ja ro iłam u pl gina na własną reke

tu usg jest w 32-35 tc gdzies na ten czas ci wyznaczą termin

Ja akurat bede rodzic w NMH i na USG polowkowe musialam umowic sie oddzielnie. Tzn w szpitalu mialalm to USG ale nie na zwyklej wizycie. To bylo napisane w liscie od nich, zapraszajacym na pierwsza wizyte.

Anineczka jeszcze raz gratulacje:)))
Aniu ja to sie nie odzywam co mnie nie boli;)
Bina gratulacje zdjecia kochana jak najszybciej wklejaj:)
a tak wogule to juz niedlugo jak nam sie dzieciatka posypia to szok co tydzien okzaze sie ze sie jakies ur:))))))

Dzieki dziewczyny bo juz zaczelam sie martwic! Umowie sie z moja ginekolog jak wroci z urlopu, a wizyte z usg mam wyznaczona w 34tyg, ale to ze wzgledu na to, ze mam b.nisko łożysko. Ta Irl sluzba zdrowia mnie wykonczy :)

reklama
Dziewczyny Was tez tak mocno boli kregoslup ja normalnie juz chodzic nie moge,siedziec tez zle

Aniaa - ja jestem prawie w 24tc a juz ledwo chodze. nie mowiac o wchodzeniu po schodach, czy nawet wstaniu z kanapy. Pani doktor mi tylko powiedziala, ze to sie zdarza paniom w ciazy ;) Jedne maja przyplyw energii i wrecz "fruwaja" nad ziemia, a niektore - jak ja - z checia zapadlyby w sen zimowy ;)

karolinka - ja mialam polowkowe w 22tc. przy pierwszej wizycie szpitalnej w 12tc mialam umowiony tylko skan na ten termin. ogolnie ja sie obwaialam, ze tego skanu w szpitalu nie zrobia i poszlam do ginekolog na polowkowe pod koniec 19tc. i przy okazji skan 3/4d ;)

Do góry