reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

Vikamcia jeszcze pare dni Ci zostalo do tego maja:-Dja zawsze rodzilam kilka dni przed terminem i pewnie tym razem tez tak bedzie;-)
powodzenia zycze:)

Ankadaria po urodzeniu maluszek wyladuje u ciebie na brzuchu,wtedy tez urodzisz lozysko i sprawdza pozniej ginekologicznie czy potrzebujesz szycia.....mnie ominelo i nie mialam zadnego szwa wewnetrznego ani zewnetrznego....czego i Tobie zycze:tak:

u mnie brzuszek rosnie sobie:-)w czwartek mam wizyte w szpitalu( to JUZ 3 wizyta w tej ciazy bedzie:-D) i zobaczymy co tam slychac:)poza tym leniwie....siedzimy i jemy,ale bez przesady.....jakos mi nie podchodzi zbytnio jedzenie i smakuje mi tylko bigos i sernik bialo-czarny:-D

milego dnia

reklama
Jak tam, kochane mamusie, po swietach? przezylyscie? Ja myslealam,ze kilka kg na plusie bedzie bo tym pysznym jedzonku, a tu nawet nie pol wiecej. Ale to dobrze, bo i tak juz sporo jest.
U mnie jeszcze miesiac... chyba najdluzszy miesiac w zyciu.... :) No oprocz tego sprzed roku :)
Nieoczekwianie wpadlo nam do glowy imie dla coreczki i decyzja zapadla, ale na razie nie bede zdradzac. Niech mloda sie spokojnie urodzi i wtedy ja wszystkim przedstawimy :)

Pozdrawiam w ten smutny, deszczowy poranek...

hej witam sie kobitki po swietach naprawde b leniwych ale mysle ze to przez ta pogode:(sweta minely spokojnie na wielkiem obrzarstwie:)))mniam mniam
Vi kamcia a myslalam ze ty juz niunia sie pochwalisz:)ale widze ze juz nieglugo:)powodzenia kochana;)
Ja czuje sie roznie raz lepiej jak np wczoraj a raz strasznie jak np piatek i sobota,mam dziwne bole w lewym boku ktore sa na tyle uciazliwe ze nie daje rady nic zrobic ani lezec ani siedziedziec i oczywioscie nocki nie przespane z tego powodu:(coraz czesciej bol;i nie hmmm jakby to powiedziedziec tam w srodku nie moge zadnej nogi podniesc samej i ciezko jest nawet chodzic,z kacperkiem tez tak mialam wiec mysle ze powoli zaczyna mi sie miednica rozszerzac tak mi sie przynajmniej wydaje;)wy tez odczuwacie cos podobnego????

reklama
hej,hej

u nas tez leniwie swieta minely ,ale dzis powrot do rzeczywistosci i zaraz za sprzatanie i obiad trza sie wziac.....nie wspomne,ze i prasowanie mnie wola,ale czy mi sie chce?:-D

mnie na razie nic nie jest,jakos specjalnie nie odczuwam tej ciazy....brzuszek rosnie no i czasem przeszkadza w schylaniu ,ale to raczej normalne:) jak dotychczas zadnych niespodzianek nie mialam i mam nadzieje,ze tym razem uda nam sie przetrwac te ciaze spokojnie do konca:happy:oby( tFu tfu)
poza tym u nas jakos niemrawo sloneczko przebija sie przez chmurki i moze ten dzien bedzie jeszcze nawet nawet:)

no nic....lece poczytac i brac sie do roboty trzeba....]milego dnia wszystkim

Do góry