reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
Weźcie mnie nie straszcie:szok:Radek mial 3800g i 59cm.,za większe to ja już podziękuję:eek::-DWystarczy taki jak on był,choć i już było niełatwo:baffled:
To ja spieszę Ci z pocieszeniem-Dawid mial 3250,Dadzia 4250,a Danielek 3700-czyli żadnej reguły nie ma-przynajmniej w moim wydaniu:)))Bardziej bym miała stracha jesli się okaże,że dziewczynka w brzuszku mym zamieszkała-tu czuje tendencję do wielkosci;))))

Niom,Lubiczanko jak będzie Dominika to z 4500g będzie miała:szok::-D:-D
A kiedy masz USG?
W ogóle dopiero co Ci pisałam,że połowa Twojej ciąży za Tobą a tu już 26-ty tydzień leci:szok:
Dopiero...w przeciwieństwie do Twojej moja wlecze mi się w nieskończonośc:/A usg-he he-jeszcze trochę,bo 19go kwietnia:(((

Dopiero...w przeciwieństwie do Twojej moja wlecze mi się w nieskończonośc:/A usg-he he-jeszcze trochę,bo 19go kwietnia:(((
To takie popołówkowe robią czy jak?:szok::szok::-D:-DDebile:eek:Pamiętam,że pisałaś,że późno to USG,ale nie pamiętałam na kiedy:baffled:
Moja pierwsza ciąża mi się wlekła a ta leci jak z bicza strzelił:eek:

wy mnie tu wielkoscia dzieci nie straszcie ;) ja mam nadzieje, ze sie okaze to co slyszalam ostatnio - ze pierwsze dziecko dziedziczy wielkosc po ojcu jaki mial przy po rodzie.. wiec mam nadzieje ze moj Adas bedzie mial nie wiecej niz 3kg :) ja sie caly czas dziwie jak moja matka dala rade z moim bratem :)

Dziekuje za gratulacje z powodu plci. Wciaz sie ciesze:-)

Co do wagi to wazniejszy jest obwod glowy, bo to jest najszersza czesc do wycisniecia:tak: Moj Sam mial 4250. Teraz mam nadzieje, ze bedzie troche mniejsze skoro dziewucha, ale moge sie mylic.

witam mamuski,wrrrrrrescie kwiecien maman marzec,myslalam ze ten marzec nigdy sie nie skonczy,taki dlugi.co do wagi to moja mala urodzila sie w 38+5 i wazyla 3200 i miala 56cm.i choc byla nie zbyt duza to naprawde bylo mi ja trudno wypchac.mam nadzieje ze tym razem malego tez troszeczke szybciej urodze,juz mi ciezko.

reklama
Do góry