reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

No taki typ:tak:
Ale jak to kiedyś mi Gastone wytłumaczyła są wózki i są podróbki wózków:sorry2:I ten mi na podróbkę pasuje:baffled:
A do mojego wózka dam Ci się przymierzyć jak dojadę na zlot:-DBędziesz mogła zobaczyć co tylko chcesz:-D

reklama
Jeszcze mi się przypomniało,że się do tego przymierzałam na początku:
triton_czerwony.jpg

http://www.swiatwozkow.pl/titi-trit...t=2424#nclid=738de9c1663d74f42dfb3c8f342172da

Jeszcze mi się przypomniało,że się do tego przymierzałam na początku:
triton_czerwony.jpg

�WIAT W�ZK�W - sklep internetowy oferuj�cy W�ZKI DZIECI�CE 2011: TITI - TRITON 3 w 1 - kolor CZERWONY - 1szt.
Didi
go miała,ale koniec,końców znalazłam tanio X-Landera bez potrzeby sprowadzania z zagranicy:tak:
No,ale bez śmiechu,wózek kupuj jak będzie jakas promocja czy okazja:tak:Ja swój przecież już w 4miesiacu ciąży kupiłam bo się akurat trafił,teraz już bym go za tyle nie wyhaczyła:tak:A łóżeczko z komodą to w 3miesiącu ciąży:baffled:

Też fajny :-):tak::tak:
No na ten mój jest promocja,ale kolory mi się nie podobają.Bo jak będzie córa (w co mało wierzę by the way :-D ) to za ciemny :baffled:
G08493_M.jpg

a kolor chilli red już pod 550e :sorry2:
A teraz ze względu na kupno wózka dla mnie (auto) to spłukani jesteśmy :blink:
Ale będę czatowała :-)

Anineczko My mamy taki wozeczek 3w1pulpit.jpg
Maja szeroka game kolorow takze jest w czym wybierac :tak: a jak sie bedzie sprawdzal to sie okaze w najblizszym czasie :-)

Tak,tak Tichonku,to ten.No i właśnie...kolor.Mój M oczywiście nie ma nic przeciwko,ale ja miałam już czarny wózek i więcej nie chcę.

AgaIrlandia co się dziwic,że Maya lubi jeździc,jak wózek zapewne wygodny.

Znalazłam klinikę ciekawą.Za scan we wczesnej ciąży kasują 110 Euro.
3D Scan - Private 3D Scan in Dublin and Cork - Babyscan.ie

Ania83 podaj nazwę :blink::sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Ania83 podaj nazwę :blink::sorry2:
alez prosze Ci bardzo model tako warrior i masz do wyboru kolor ramy wozka albo czarna badz metaliczna my wzielismy czarna :tak:
Tutaj masz kolorystyke wozkow :tak:
tako warrior - Szukaj w Google

wozeczek zamawiasz i odbierasz w Irl jak cus :tak:
za nasz placilismy 400 euro

jesli bedziemy na zlocie to zobaczysz wozeczek na zywo :-)

Do góry