reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

No taki typ:tak:
Ale jak to kiedyś mi Gastone wytłumaczyła są wózki i są podróbki wózków:sorry2:I ten mi na podróbkę pasuje:baffled:
A do mojego wózka dam Ci się przymierzyć jak dojadę na zlot:-DBędziesz mogła zobaczyć co tylko chcesz:-D

reklama
Jeszcze mi się przypomniało,że się do tego przymierzałam na początku:
triton_czerwony.jpg

http://www.swiatwozkow.pl/titi-trit...t=2424#nclid=738de9c1663d74f42dfb3c8f342172da

Jeszcze mi się przypomniało,że się do tego przymierzałam na początku:
triton_czerwony.jpg

�WIAT W�ZK�W - sklep internetowy oferuj�cy W�ZKI DZIECI�CE 2011: TITI - TRITON 3 w 1 - kolor CZERWONY - 1szt.
Didi
go miała,ale koniec,końców znalazłam tanio X-Landera bez potrzeby sprowadzania z zagranicy:tak:
No,ale bez śmiechu,wózek kupuj jak będzie jakas promocja czy okazja:tak:Ja swój przecież już w 4miesiacu ciąży kupiłam bo się akurat trafił,teraz już bym go za tyle nie wyhaczyła:tak:A łóżeczko z komodą to w 3miesiącu ciąży:baffled:

Też fajny :-):tak::tak:
No na ten mój jest promocja,ale kolory mi się nie podobają.Bo jak będzie córa (w co mało wierzę by the way :-D ) to za ciemny :baffled:
G08493_M.jpg

a kolor chilli red już pod 550e :sorry2:
A teraz ze względu na kupno wózka dla mnie (auto) to spłukani jesteśmy :blink:
Ale będę czatowała :-)

Anineczko My mamy taki wozeczek 3w1pulpit.jpg
Maja szeroka game kolorow takze jest w czym wybierac :tak: a jak sie bedzie sprawdzal to sie okaze w najblizszym czasie :-)

Tak,tak Tichonku,to ten.No i właśnie...kolor.Mój M oczywiście nie ma nic przeciwko,ale ja miałam już czarny wózek i więcej nie chcę.

AgaIrlandia co się dziwic,że Maya lubi jeździc,jak wózek zapewne wygodny.

Znalazłam klinikę ciekawą.Za scan we wczesnej ciąży kasują 110 Euro.
3D Scan - Private 3D Scan in Dublin and Cork - Babyscan.ie

Ania83 podaj nazwę :blink::sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Ania83 podaj nazwę :blink::sorry2:
alez prosze Ci bardzo model tako warrior i masz do wyboru kolor ramy wozka albo czarna badz metaliczna my wzielismy czarna :tak:
Tutaj masz kolorystyke wozkow :tak:
tako warrior - Szukaj w Google

wozeczek zamawiasz i odbierasz w Irl jak cus :tak:
za nasz placilismy 400 euro

jesli bedziemy na zlocie to zobaczysz wozeczek na zywo :-)

Do góry