reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

heee ja mam wielka ochote tylko nie ma kiedy:(maz na wieczory pracuje:(i wiecie wydaje mi sie ze maz troche za b sie boi,no ale te orgazmu miod malina :)))))))))))))))))))))))))))))))))

reklama
No widzisz-a ja już mam wyrzuty sumienia,że wcześniej tak sobie folgowaliśmy a teraz jak już się do czegoś zabiorę,to dłuuuuugo mi schodzi:(
Jeszcze trochę to mi J sie pusci gdzieś na boku;)))))))))))))))))))))))))))))))

Lubiczanko u mnie to samo teraz jak w ciazy jestem to nie mam ochoty wogole a wiadomo facet potrzebujacy :tak:

Ja mam pytanie z innej beczki :-)

Chodzi o to ze chce kupic nianie i nie wiem w sumie na co zwrocic uwage,moze macie jakies sprawdzone i godne polecenia nianie elektroniczne .

Biola:rolleyes::rolleyes2:masz rację:-DRzadko bo rzadko ale za to z jakim endem:-D:-DTeraz tam wszystko bardziej ściśnięte,ukrwione i mocniej czujące:-D
Aniaa nie pomogę bo nigdy nie miałam i teraz też nie mam:sorry:
Bina a Ciebie nadal nie ma!Gdzieś Ty?Wszystko w porządku?

Hej laski ja juz proawie spakowana -jutro do pl:))))
Aniu b dobrem pytanie tez jestem zainteresowana kupnem takowej niani ale ceny niektorych to szok:0

Aaniu,Biola-generalnie firmy nie podam(osobiscie drugi raz kupilismy fisher price),ale wydaje mi się,że najwazniejsze to z dobrym zasięgiem(nie mniej niż 100m)i baaardzo dobra jest funkcja to,ze dzwiek moze być z obu stron-tzn,że nie tylko rodzice słyszą co się u dzidzi dzieje,ale sami mogą coś do Maleństwa powiedzieć-często Danielek jak się zaczął kręcic wystarczyło,że przez nianię mówiłam"siiiiiiii" i nawet wstawać nie musialam.Teraz niestety na chybciora kupiliśmy bez tej funkcji nianię i spacerek minimum 2,3 razy na noc:/Oczywiście jesli ktos ma kaprys,to z kamerka mozna czy też czujnikiem oddechu-ale do tak przewrazliwionych mam to ja nie należę,więc nigdy na to nie patrzyłam:)
No i tak pomarudzi;lam na samą siebie i naszło mnie i moze cos ekstra wieczorkiem dla J wykombinuje;))))

Ja mam pytanie z innej beczki :-)

Chodzi o to ze chce kupic nianie i nie wiem w sumie na co zwrocic uwage,moze macie jakies sprawdzone i godne polecenia nianie elektroniczne .

Ja nie ciężarna, ale się i w tym wątku wypowiem a co;-), my mamy najprostszą z Fisher Price, teraz w Argosie kosztuje prawie 27 euro, z maleńką lampką, działała super, ale kiedyś nawet nie wiem kiedy:no::wściekła/y: zepsuł mi się głośnik, widzę tylko czy Ania śpi czy płacze,a le tego nie słyszę, wcześniej działała suuuuper

reklama
Dziewczyny ja też do Was z takim nieśmiałym zapytaniem..
Okropnie puchną mi nogi (od kilku dni), porobiły mi sie już takie "klocki" że normalnie kostek już nie widać!!
Nie musze mówić jaki ból przy kucaniu..i mam wrażenie że zaraz skóra mi pęknie na nogach..

Co mi może pomóc?

Do góry