reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

Tichonku dzieki juz jestem po wizycie :-) poszlo szybko i sprawnie kolejna wizyta za 6 tyg
Jestem zadowolona bo slyszalam serduszko corci ale usg mi nie zrobili niestety ehhh musze poczekac jak bedziemy robic 3d

reklama
Hej dziewczyny im back uf nie ma jak to w domciu ale nie na dlugo bo w sobote do polszy:))u mnie przez te pare dni nic ciekawego sie nie zmienilo ale jak weszlam na forum odrazu niespodzianka od jednej z mam bo ma wozek silwer croos do sprzedania i to z dublina:)))tylko kurcze gdzie ja go bede trzymac i tak nie za b chcialam miec wozek przed porodem w domu ehhhh musze pogadac z R kurcze ale z drugiej str taka okazja i to mamuska z forum to jestem pewna ze wozek sprawny:)
Aniu super ze wszystko ok po wizycie:)

Biola a co Ty wierzysz w zabobony ze nie chcesz wozka miec szybciej?jak jest okazaj i dobrym stanie to sie nie zastanawiaj i kupuj :-)
My zamowilismy wozek i bedziemy odbierac za jakies 2-3 tyg:tak:

Wozek bedzie komoda juz jest teraz do mnie dochodzi ze juz malo czasu zostalo:tak:

Biola a co Ty wierzysz w zabobony ze nie chcesz wozka miec szybciej?jak jest okazaj i dobrym stanie to sie nie zastanawiaj i kupuj :-)
My zamowilismy wozek i bedziemy odbierac za jakies 2-3 tyg:tak:

Wozek bedzie komoda juz jest teraz do mnie dochodzi ze juz malo czasu zostalo:tak:
heee no chyba tak aniu jakas zabobonowa jestem ale kupie ten wozek bo naprawde taki chcialam poczekam jeszce na pare fotek obgadam z R i po pl go kupie tylko musze gdzies mu miejsce znalesc bo nie mam gdzie:(

heee no chyba tak aniu jakas zabobonowa jestem ale kupie ten wozek bo naprawde taki chcialam poczekam jeszce na pare fotek obgadam z R i po pl go kupie tylko musze gdzies mu miejsce znalesc bo nie mam

Pewnie jak jest okazja to trzeba skorzystac.Jak kupisz to wklej fotki :tak:

Tichonku powodzenia na wizycie :-)

A ja nic nie mam-tzn mam po Danielku łóżeczko i inne fanty typu wanienka,ale generalnie do wózka nam jeszcze daleko,choć wczoraj dzieki Adze upatrzyliśmy takiego jednego(dzięki raz jeszcze)...żadnych ubranek(no po danielku tylko),komód,czy nawet o miejscu jeszcze nie myslimy-ale zonk:/

Lubiczanka prosze bardzo:)
ja tez mam tylko to ,co po Mayce:-)zeby bylo smieszniej to pooddawalam wszystkie male rzeczy kolezance,bo jakos nie myslalam zbytnio o kolejnym malenstwie:-D ale sie dogadalam i kolezanka mi te ciuszki pozyczy:) kupowac nie bede bo co z tym wszystkim zrobic pozniej????chodzik sprzedalam,hustwake tez i mate edukacyjna......mam wozek i podwojny juz tez:)
no nic....licze na to ,ze bardziej przydadza mi sie ciuszki w kolorze niebieskim:-D
co do miejsca...hmmmm...Maya ma najmniejszy pokoj ze wszystkich ,ale jakos tam sie upchnie 2 maluchow:)i tak na poczatku malenstwo bedzie w naszej sypialni:)

Aniaa dzięki,do wieczora jeszcze kawałek czasu,na szczęście P ze mną pojedzie bo jakbym się miała na nogach toczyć i jeszcze z Radkiem to chyba musiałabym koło 16-tej wyjść bo wizyta na 18-tą:baffled::-D
Biola kupuj póki jest okazja:tak:Ja jestem tego najlepszym przykładem:tak:Wózek kupiłam w 4 miesiącu bo była super oferta,teraz musiałabym raz tyle za wózek dać:baffled:Łóżeczko z materacem i komodę kupiłam w 3 miesiącu:sorry:Bo również trafiła się okazja:tak:
My już praktycznie wsio mamy-wózek,łóżeczko,komodę,siedzisko do kąpieli,huśtawkę:tak:Matę i sterylizator dostanę od koleżanki,podgrzewacz mam zaklepany,ciuszki przyjadą kurierem(a i tak ciągle kupuję:zawstydzona/y:).Smoczki,butelki,laktator mam.Kocyki,pościel,dla siebie większość rzeczy też:koszule,podkłady i takie tam.Jeszcze zostało mi parę pierdółek typu:cążki do paznokci,wit.D3,woda morska,wkładki laktacyjne...Aaa i przewijak,poduszkę do karmienia i Pampersy muszę kupić...Chusteczek do pupy mam juz niezły zapas:-pTak więc więcej za mną niż przede mną:-)
To się pochwaliłam:zawstydzona/y:Ale ja się takimi pierdołami tak cieszę,że szok:-)

Aniaa dzięki,do wieczora jeszcze kawałek czasu,na szczęście P ze mną pojedzie bo jakbym się miała na nogach toczyć i jeszcze z Radkiem to chyba musiałabym koło 16-tej wyjść bo wizyta na 18-tą:baffled::-D
Biola kupuj póki jest okazja:tak:Ja jestem tego najlepszym przykładem:tak:Wózek kupiłam w 4 miesiącu bo była super oferta,teraz musiałabym raz tyle za wózek dać:baffled:Łóżeczko z materacem i komodę kupiłam w 3 miesiącu:sorry:Bo również trafiła się okazja:tak:
My już praktycznie wsio mamy-wózek,łóżeczko,komodę,siedzisko do kąpieli,huśtawkę:tak:Matę i sterylizator dostanę od koleżanki,podgrzewacz mam zaklepany,ciuszki przyjadą kurierem(a i tak ciągle kupuję:zawstydzona/y:).Smoczki,butelki,laktator mam.Kocyki,pościel,dla siebie większość rzeczy też:koszule,podkłady i takie tam.Jeszcze zostało mi parę pierdółek typu:cążki do paznokci,wit.D3,woda morska,wkładki laktacyjne...Aaa i przewijak,poduszkę do karmienia i Pampersy muszę kupić...Chusteczek do pupy mam juz niezły zapas:-pTak więc więcej za mną niż przede mną:-)
To się pochwaliłam:zawstydzona/y:Ale ja się takimi pierdołami tak cieszę,że szok:-)

Tichonku no to przygotowania u Ciebie pelna para:-)
ja tez sie ciesze takim pierdołami a co :-)

reklama
no szczerze to mi tak tylko wozka byla brak i przewijakka ubranka mam po kacprze i synach moich siostr ale te tylko z pl trzeba przeslac:))tak tak napewno zakupie wozeczek bo maz jak uslyszal ze moze kolo 200 e zaoszczedzic to juz teraz w tej chwili chce kupic heeeee a te chlopy:)

Do góry