reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

Tichonku dzieki juz jestem po wizycie :-) poszlo szybko i sprawnie kolejna wizyta za 6 tyg
Jestem zadowolona bo slyszalam serduszko corci ale usg mi nie zrobili niestety ehhh musze poczekac jak bedziemy robic 3d

reklama
Hej dziewczyny im back uf nie ma jak to w domciu ale nie na dlugo bo w sobote do polszy:))u mnie przez te pare dni nic ciekawego sie nie zmienilo ale jak weszlam na forum odrazu niespodzianka od jednej z mam bo ma wozek silwer croos do sprzedania i to z dublina:)))tylko kurcze gdzie ja go bede trzymac i tak nie za b chcialam miec wozek przed porodem w domu ehhhh musze pogadac z R kurcze ale z drugiej str taka okazja i to mamuska z forum to jestem pewna ze wozek sprawny:)
Aniu super ze wszystko ok po wizycie:)

Biola a co Ty wierzysz w zabobony ze nie chcesz wozka miec szybciej?jak jest okazaj i dobrym stanie to sie nie zastanawiaj i kupuj :-)
My zamowilismy wozek i bedziemy odbierac za jakies 2-3 tyg:tak:

Wozek bedzie komoda juz jest teraz do mnie dochodzi ze juz malo czasu zostalo:tak:

Biola a co Ty wierzysz w zabobony ze nie chcesz wozka miec szybciej?jak jest okazaj i dobrym stanie to sie nie zastanawiaj i kupuj :-)
My zamowilismy wozek i bedziemy odbierac za jakies 2-3 tyg:tak:

Wozek bedzie komoda juz jest teraz do mnie dochodzi ze juz malo czasu zostalo:tak:
heee no chyba tak aniu jakas zabobonowa jestem ale kupie ten wozek bo naprawde taki chcialam poczekam jeszce na pare fotek obgadam z R i po pl go kupie tylko musze gdzies mu miejsce znalesc bo nie mam gdzie:(

heee no chyba tak aniu jakas zabobonowa jestem ale kupie ten wozek bo naprawde taki chcialam poczekam jeszce na pare fotek obgadam z R i po pl go kupie tylko musze gdzies mu miejsce znalesc bo nie mam

Pewnie jak jest okazja to trzeba skorzystac.Jak kupisz to wklej fotki :tak:

Tichonku powodzenia na wizycie :-)

A ja nic nie mam-tzn mam po Danielku łóżeczko i inne fanty typu wanienka,ale generalnie do wózka nam jeszcze daleko,choć wczoraj dzieki Adze upatrzyliśmy takiego jednego(dzięki raz jeszcze)...żadnych ubranek(no po danielku tylko),komód,czy nawet o miejscu jeszcze nie myslimy-ale zonk:/

Lubiczanka prosze bardzo:)
ja tez mam tylko to ,co po Mayce:-)zeby bylo smieszniej to pooddawalam wszystkie male rzeczy kolezance,bo jakos nie myslalam zbytnio o kolejnym malenstwie:-D ale sie dogadalam i kolezanka mi te ciuszki pozyczy:) kupowac nie bede bo co z tym wszystkim zrobic pozniej????chodzik sprzedalam,hustwake tez i mate edukacyjna......mam wozek i podwojny juz tez:)
no nic....licze na to ,ze bardziej przydadza mi sie ciuszki w kolorze niebieskim:-D
co do miejsca...hmmmm...Maya ma najmniejszy pokoj ze wszystkich ,ale jakos tam sie upchnie 2 maluchow:)i tak na poczatku malenstwo bedzie w naszej sypialni:)

Aniaa dzięki,do wieczora jeszcze kawałek czasu,na szczęście P ze mną pojedzie bo jakbym się miała na nogach toczyć i jeszcze z Radkiem to chyba musiałabym koło 16-tej wyjść bo wizyta na 18-tą:baffled::-D
Biola kupuj póki jest okazja:tak:Ja jestem tego najlepszym przykładem:tak:Wózek kupiłam w 4 miesiącu bo była super oferta,teraz musiałabym raz tyle za wózek dać:baffled:Łóżeczko z materacem i komodę kupiłam w 3 miesiącu:sorry:Bo również trafiła się okazja:tak:
My już praktycznie wsio mamy-wózek,łóżeczko,komodę,siedzisko do kąpieli,huśtawkę:tak:Matę i sterylizator dostanę od koleżanki,podgrzewacz mam zaklepany,ciuszki przyjadą kurierem(a i tak ciągle kupuję:zawstydzona/y:).Smoczki,butelki,laktator mam.Kocyki,pościel,dla siebie większość rzeczy też:koszule,podkłady i takie tam.Jeszcze zostało mi parę pierdółek typu:cążki do paznokci,wit.D3,woda morska,wkładki laktacyjne...Aaa i przewijak,poduszkę do karmienia i Pampersy muszę kupić...Chusteczek do pupy mam juz niezły zapas:-pTak więc więcej za mną niż przede mną:-)
To się pochwaliłam:zawstydzona/y:Ale ja się takimi pierdołami tak cieszę,że szok:-)

Aniaa dzięki,do wieczora jeszcze kawałek czasu,na szczęście P ze mną pojedzie bo jakbym się miała na nogach toczyć i jeszcze z Radkiem to chyba musiałabym koło 16-tej wyjść bo wizyta na 18-tą:baffled::-D
Biola kupuj póki jest okazja:tak:Ja jestem tego najlepszym przykładem:tak:Wózek kupiłam w 4 miesiącu bo była super oferta,teraz musiałabym raz tyle za wózek dać:baffled:Łóżeczko z materacem i komodę kupiłam w 3 miesiącu:sorry:Bo również trafiła się okazja:tak:
My już praktycznie wsio mamy-wózek,łóżeczko,komodę,siedzisko do kąpieli,huśtawkę:tak:Matę i sterylizator dostanę od koleżanki,podgrzewacz mam zaklepany,ciuszki przyjadą kurierem(a i tak ciągle kupuję:zawstydzona/y:).Smoczki,butelki,laktator mam.Kocyki,pościel,dla siebie większość rzeczy też:koszule,podkłady i takie tam.Jeszcze zostało mi parę pierdółek typu:cążki do paznokci,wit.D3,woda morska,wkładki laktacyjne...Aaa i przewijak,poduszkę do karmienia i Pampersy muszę kupić...Chusteczek do pupy mam juz niezły zapas:-pTak więc więcej za mną niż przede mną:-)
To się pochwaliłam:zawstydzona/y:Ale ja się takimi pierdołami tak cieszę,że szok:-)

Tichonku no to przygotowania u Ciebie pelna para:-)
ja tez sie ciesze takim pierdołami a co :-)

reklama
no szczerze to mi tak tylko wozka byla brak i przewijakka ubranka mam po kacprze i synach moich siostr ale te tylko z pl trzeba przeslac:))tak tak napewno zakupie wozeczek bo maz jak uslyszal ze moze kolo 200 e zaoszczedzic to juz teraz w tej chwili chce kupic heeeee a te chlopy:)

Do góry