Aniaa83
Fanka BB :)
hej
Lubiczanka, szukam podwojnego dla starszaka i tego, co sie urodzi. Jak narazie to bida. Wynalazlam kolejny, ktory calkiem fajnie wyglada na necie Powertwin Jane, ale chcialabym go sprawdzic w sklepie najpierw. Problem w tym, ze tutaj chyba go nigdzie nie ma.
Aania, a co zrobilas z wozkiem co starszej corce?
Sprzedalam niestety hm nie wiedzialam ze tak szybko zajde w druga ciaze bo o pierwsza ciaze dlugo sie staralismy i myslalam ze tym razem bedzie tak samo,w sumie to Ci powiem ze nawet nic nie mam z malutkich rzeczy typu spioszki itp dopiero tak od roczku to mam ubranka a wczesniejsze oddawalam,dziewczyna byla w potzrbie i caly karton jej oddalam zostala mi tylko kolderka i podusia do lozeczka.
Z tego wozka co mielismy przy Naci to zostal mi tylko fotellik ale w razie jak bedziemy leciec w lipcu do kraju to chcemy wziasc i jeden fotelik zostawic w kraju,Teraz i tak zamowlismy wozek 3w1.
Z tego wozka co sprzedalam bylismy bardzo zadowoleni mala dlugo jezdzila w gondoli,gondola byla duza fakt wozeczek byl spory i troszke wazyl ale prowadzilo go sie super