Aniaa83
Fanka BB :)
Josia to trzymam kciuki, zeby to juz
Aniaaa83 niestety okazuje sie ze te goraczki wracaja.. ja nie mam pojecia co to jest, ale wczoraj ok. 22:00 znow dostalam 37,7 z zawrotami glowy ale bez dreszczy. \wzielam jeden paracetamol i przeszlo - pocilam sie po nim mocno i to byly te zimne poty. Ok. polnocy poszlam spac. Niestety ok 4:00 lub 5:00 nad ranem znowu temperatura - 37,9 tym razem z zimnymi dreszczami, bylam rozpalona, ale bylo mi zimno. No to znow paracetamol i po osmej wstalam "zdrowa" i znow pocilam sie zimnymi potami (nawet pod nosem......). Zaczyna mnie to martwic, bo jak bylam wtedy w szpitalu na noc, robili mi badania krwi, moczu, dzidzi i wszystko bylo ok. Aniu, moze napisz mi jednak jak to z Toba bylo, moze ja czegos nie wiem?..
Mialas pobierana krew niedawno?
U mnie bylo tak ze mialam goraczke 40 stopni drgawki cialo oblewalam cieplo woda przeszlo na jakies 2 godzinki pozniej znowu tak samo zimno,drgawki pojechalsmy do szpitala to bylo{ w nocy z soboty na niedziele} od razu mnie na oddzial wzieli badania wszystkie jeszcze mialam problem z oddychaniem czyli moj stan sie pogarszal ale oni czekali nie wiem na co,skurcze mialam ale rozwarcie na 1 cm kazali czekac i tak czekalam do wtorku rana kiedy bylo naprawde zle bo lezlam juz na ojomie zrobili mi cesarke z cora bylo wszystko dobrze na szczescie a mnie przewiezli spowrotem na ojom co sie okazalo lekarz nie udzielal mojemu mezowi zandych informacji,dopiero jak wyszlam ze szpitala i pojechalismy do gp z corka na wizyte jak miala 2 tyg wtedy tam sie dowiedzielismy co mi bylo konkretnie gp nam powiedziala w szpitalu niestety mowili tylko ze infekcja infekcja a konkretnie infekcja krwi-sepsa to tyle jak cos to pytaj
Niecaly tydzien wczesniej bylam na pobraniu krwi i to tam prawdopodobnie mnie zarazli {to byl wtorek a zaczelo sie cos dziac z soboty na niedziele bo wczesniej dobrze sie czulam nic mi nie bylo} to nie jest grypa ze od tak lapiesz.
Josia powodzenia :-)