reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
Witam :) ostatnio taka zalatana jestem ze nie mialam czasu nawet napisac... Widze ze o wieku piszecie, ja to chyba tu najmlodsza jestem hihi. Wczoraj zrobiłam pranko dla malego i dzisiaj chyba zaczne juz prasowac, ja juz mam prawie 33tydzien wiec juz chyba czas na to :) pozdrawiam goraco

dzien dobry

ja juz w sobote poprasowalam wszystkie malenkie rzeczy,bo chyba i tak przed porodem sie nie przeprowadze,wiec trza bylo zrobic.....najgorsze,ze znow musialam popakowac w worki,bo nie bede tego rozkladac ,jak zaraz trzeba bedzie sie pakowac wrrrrrrrrrrrrrrrrr.....nie lubie,jak tam cos mi w powietrzu wisi:wściekła/y:

poza tym po tescie na cukier w piatek juz do mnie dzwonili z maternity,ze mam wizyte w srode w innym szpitalu z lekarzem od cukrzycy,bo tak jak mowilam ,wyniki gorsze wyszly:wściekła/y: cos tak czuje,ze insuline mi dadza,bo dieta wynikow nie poprawila a nawet im blizej porodu tym gorzej sie robi:-( ech.......no nic....zobacze co mi powiedza w srode.......

milego dnia

dzien dobry

ja juz w sobote poprasowalam wszystkie malenkie rzeczy,bo chyba i tak przed porodem sie nie przeprowadze,wiec trza bylo zrobic.....najgorsze,ze znow musialam popakowac w worki,bo nie bede tego rozkladac ,jak zaraz trzeba bedzie sie pakowac wrrrrrrrrrrrrrrrrr.....nie lubie,jak tam cos mi w powietrzu wisi:wściekła/y:

poza tym po tescie na cukier w piatek juz do mnie dzwonili z maternity,ze mam wizyte w srode w innym szpitalu z lekarzem od cukrzycy,bo tak jak mowilam ,wyniki gorsze wyszly:wściekła/y: cos tak czuje,ze insuline mi dadza,bo dieta wynikow nie poprawila a nawet im blizej porodu tym gorzej sie robi:-( ech.......no nic....zobacze co mi powiedza w srode.......

milego dnia
Hej mamuski co za pogoda brrrrrrr,ja u siostry urzeduje wiec jakos brak czasu na czytanie ;))
aga wspolczuje ci strasznie z ta cukrzyca masakra jaks byc w ciazy i na takiej diecie chyba bym zwariowala :)
a jak piszecie o duzej rodzince to fajnie ja miec,moze za jakies pare lat znowu bede miala parcie na potomka kolejnego ale niewiem czy R bedzie tego samego zdania,ja stawiam na wpadke i to z blizniakami heeeeeee:))))R mi juz zapowiedzial ze jak sie tak nam przytrafi to zamieszka w pracy :))))i dobrze cale wyro moje yupiiiiii:)ok lece bo najmlodsze mnie wzywa:)
aaa tichonku kiedy masz wizyte u endo bo ja wciaz czekam na list od nich:)

agus[/B wspolczuje Ci z ta cukrzyca no,ale glowa do gory bedzie dobrze- jak to sie mowi jaknie urok to sraczka:szok:wiem sama po sobie.
Ja mam jednego brata i do tego 15 lat mlodszego( traktuje go jak moje dziecko :) ) moze dlatego nie mam tez parcia na jakas wielka gromadke dzieci :tak:.
Pozdrawiam

Ale żeby nie było,ze ja mam jakąś ochotkę Rodziców swoich naśladować-Daniel miał być ostatni...ale jak widać nie było nam pisane-natomiast teraz na tabletach nie zamierzamy poprzestawać(choć szczerze mówiąc ciągle gdzieś tam bardzo głęboko sobie myślę,a jak za 5lat mi się zachce-tfu,tfu;)))
Aga-no nie wiem czy jestem w stanie coś na pocieszenie napisać-kiepska sprawa,a ja mogę tylko trzymać kcoiuki żeby się nie pogarszało-głowa do góry!!!

Aga no kiszka z tą cukrzycą:baffled:I żeby się franca tak pogłębiała mimo diety:confused:Nieciekawie:dry:Dobrze,że już Ci niedużo do porodu zostało,oby tylko się w cukrzycę nieciązową nie przekształciło:baffled:Zdrówka życzę:tak:
Biola to może do nich zadzwoń bo być może zapomnieli o Tobie:confused:Ja miałam mieć wizytę w zeszły wtorek ale Radek ospę złapał i nie pojechałam,nie dodzwoniłam się też do szpitala,żeby wizytę przełożyć a już w czwartek był list od nich,że mam wizytę 26 lipca:tak:

reklama
AgaIrlandia qurde to nieckawie masz,wspolczuje Ci...a przy wczesniejszych ciazach tez mialas cukrzyce?

A co do rodzenstwa to ja mam dwoch braci i siostre :-)

no wlasnie nie mialam cukrzycy wczesniej....to znaczy z Maya juz na koniec mialam cukier w moczu ale wyniki na krzywa cukrowa mialam w porzadku,ale przy porodzie ja za duzy cukier mialam a Maya niedocukrzona sie urodzila,i jak sie okazalo to wlasnie cukrzyca byla:-(
no nic....musze poczekac do srody i zobaczyc co specjalista powie ....byle do porodu......

Do góry