reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

ja też już po wizycie...niestety zadowolona nie jestem...drugi raz czekałam 2godziny żeby usłyszeć serduszko i że everything is ok:/a poza tym-mam infekcję nerek,poprostu bajka:/

To nie dobrze,przykro mi ze nie jestes zadowolona z wizyty.A co do infekcji dali Ci cos na to ?bo wiesz jak u mnie sie skonczylo.....

reklama
josia ja jestem na zwolnieniu :tak: przed macierzynskim i to od.... stycznia niestety!

A ja bylam dzis w szpitalu na wizycie cisnienie 156/101 :szok:i o dziwo dzis mnie nie zatrzymali w szpitalu tylko puscili-normalnie jakis cud :eek: a juz wylam,ze znowu bede musiala tam zostac.

Jutro USG w szpitalu. :-)

Ostatnia edycja:
Dzięki Dziewczynki-kciuki się przydadzą;)
Karolinko-ja mam wizytę niby za 2tygodnie,ale mam nadzieję do tego czasu urodzić;)A ciśnienie niewesołe-staraj się odpoczywać kiedy to tylko mozliwe:)
Aaniu-Ty mnie lepiej nie strasz...choć szczerze mówiąc mina piguły,która przyszła z wynikami mnie zmroziła...W ciągu 48h mam dostać info ,póki co soki z crumberry(nie wiem jak się pisze,bo takowego nie pijam:/)
Josiu-nie no ja wiem...tylko to takie rozczarowanie-nie dość,że się jedzie tyle km,potem czeka to na końcu-zonk:/
Agus-ja też już na głowę dostaję...niby chce się coś robić żeby bezczynnie nie siedzieć,a z drugiej strony tak się nic nie chce;)
Gliwa-pewnie gdybym gdzieś tu blisko miała do Pl gina z usg to nie raz już bym go odwiedziła:/

Aniu, nam sie parka udala. Maz chcial wczesniej troje i tez po przezyciach porodowych na trzecie juz sie dobrowolnie na chwile obecna nie zdecydujemy...

reklama
Do góry