reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
josiau nas pod domem czarno bylo- balam sie ze nas sasiedzi o cos posadza hehehe. Ja pierdziele te dzieci to maja pomysly jak nie graja pilka na srodku ulicy to wjezdzaja rowerem po kolo auta,a jak im sie toz nudzi to myja auta bez wody :-D

Josia tos mnie pocieszyla:) blizniaki i w dodatku dziewczynki hehehhe wiec osamotniona nie bede :-D

Lubiczanko przykro mi ze jestes niezadowolona:-( ja dopiero dzis mialam jako takie usg a tak do tej pory tylko bijace serduszko slyszalam,wiec wiem jak sie czujesz:)

lubiczankapij bardzo duzo wody i wlasnie soku z zorawiny.Infekcja nie jest zbyt bezpieczna zwlaszcz juz w tym etapie.Masz bardzo obciozone nerki dlatego.Ja mialam z dziewczynami i nie bylo mo wesolo.,Jak nie daj boze zaczniesz zwracac szoruj do szpitala,bo jak infekcja sie zacznie dalej rozwijac mozesz tez wymiotowac Moze tez byc tak ze bedzie oki:-)
Powodzenia!

lubiczankapij bardzo duzo wody i wlasnie soku z zorawiny.Infekcja nie jest zbyt bezpieczna zwlaszcz juz w tym etapie.Masz bardzo obciozone nerki dlatego.Ja mialam z dziewczynami i nie bylo mo wesolo.,Jak nie daj boze zaczniesz zwracac szoruj do szpitala,bo jak infekcja sie zacznie dalej rozwijac mozesz tez wymiotowac Moze tez byc tak ze bedzie oki:-)
Powodzenia!

Oprocz wymiotow moga wystepowac drgawki,zimno moze byc i temperatura 40 stopnie tak bylo w moim przypadku

Oprocz wymiotow moga wystepowac drgawki,zimno moze byc i temperatura 40 stopnie tak bylo w moim przypadku

Odpukać-jak narazie nic nie ma:)A ja się"delektuję"jakże obrzydliwym sokiem z crunberry-fuj:p
Agus-hmmm no u mnie bez zmian-dziecię się rusza,krzyż nawala(mnie oczywiście),kulam się jak armata...I odliczam dni:)

reklama
Ja jestem oficjalnie na chorobowym od wczoraj. poszlam do GP powiedzialam co i jak, GP stwierdzila, ze mam podstawy do chorobowego, zbadala od razu i wytlumaczyla co i jak z SW. wyslalam mejla do szefa. oddzwonil wieczorem, ze okej, nie ma sprawy i nawet jest mi sklonny zaplacic do nastpnego dnia rozliczeniowego - czyli do 25ego lipca - nie ukrywam, ze bardzo, ale to bardzo sie ucieszylam ;) Jutro ide tylko na chwilke do pracy pozamykac swoje sprawy i do kolezanki i jej brzdaca na ciacho :)

a wy sie spotykacie "forumowo" na kawki czy herbatki? bo mozna by bylo kiedys na jakas "brzuchow0-mamusina" czekolade z marshmallow'sami wyskoczyc :D

Do góry