reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Możliwość zajścia w ciążę

Witam
Zwracam się z prośbą do bardziej wtajemniczonych w tematach ludzkiego ciała ;)
Mianowicie ja z moją kobietą uprawialiśmy petting w co składało się dotykanie naszymi narządami płciowymi
bez zabezpieczenia ale też bez penetracji... Cały petting trwał około minute i nie zdążyłem dojść wystąpił tylko
preejakulat... Potem wystąpiło zrobienie dobrze poprzez tak zwaną "palcówkę"... Duża jest szansa na zajście w ciążę? Liczę na treściwą i dokładną odpowiedź bez żadnego śmieszkowania
haha Chętnie odpowwiem na dokładniejsze pytania ułatwiające postawienie diagnozy :)
Pozdrawiam ciepło :D

reklama
Rozwiązanie
To dobrze.

ps. Tak na marginesie, był kiedyś taki duński filozof, który twierdził, że "Ironia życia leży w tym, że żyje się je do przodu, a rozumie do tyłu."
I..muszę sie z nim zgodzić.
Zgadzam się, tyczy się to każdego aspektu, każdej najdrobniejszej rzeczy nawet :).
To nic złego, jesteśmy tylko ludźmi. Ważne tylko, żeby później wyciągnąć odpowiednie wnioski.
Nigdy nie byłam bardziej poważna, rozumiem Twój strach i obawy. Ale okres tacierzynski absolutnie nie jest zły, to sama przyjemności.
Proszę pani w żadnym wypadku nie mówię że jest zły :) Wręcz przeciwnie chciałbym mieć dwójkę potomków ale w momencie kiedy będę spokojny o losy naszej nowo założonej rodziny... Mianowicie jak uciułam pieniądze i lepszą pracę sobie znajdę :)

Po co Wam te stresy? Widać, że masz oleju trochę w głowie to przystopujcie z igraszkami bo ani potem dla Ciebie a tym bardziej dla Twojej kobiety nie jest przyjemny czas po jak widać obawiasz się ciąży.
Zrób jak piszesz tyle, że od końca: zbieraj kasę, uwij bezpieczne gniazdko, stwórz dobre warunki dla rodziny a potem szalejcie.

Teraz zaopiekuj się dziewczyną, poczekajcie na lepsze czasy dla Was, do kina do kawiarni pójdzcie, nie nalegaj na palcowki, peetingi, seksy. Wiem, teraz każdy "musi bo się udusi" jak się nie sprawdzi, beznadziejne czasy. Idzcie pod prąd, weź to na klatę i Ty się zajmij bezstresowyn życiem we dwoje.

A czy szansa na ciaże jest? Pewnie. Bliska zeru ale jest.

Witam
Zwracam się z prośbą do bardziej wtajemniczonych w tematach ludzkiego ciała ;)
Mianowicie ja z moją kobietą uprawialiśmy petting w co składało się dotykanie naszymi narządami płciowymi
bez zabezpieczenia ale też bez penetracji... Cały petting trwał około minute i nie zdążyłem dojść wystąpił tylko
preejakulat... Potem wystąpiło zrobienie dobrze poprzez tak zwaną "palcówkę"... Duża jest szansa na zajście w ciążę? Liczę na treściwą i dokładną odpowiedź bez żadnego śmieszkowania
haha Chętnie odpowwiem na dokładniejsze pytania ułatwiające postawienie diagnozy :)
Pozdrawiam ciepło :D
Do szkoły sioo! :)

reklama
reklama
Dlaczego mają przystopować z zabawami? Od czegoś jest antykoncepcja.
Autorze postu, nikłe szansę na ciążę. Odpowiadam Krotko i na temat :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry