reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Możliwość zajścia w ciążę

Witam
Zwracam się z prośbą do bardziej wtajemniczonych w tematach ludzkiego ciała ;)
Mianowicie ja z moją kobietą uprawialiśmy petting w co składało się dotykanie naszymi narządami płciowymi
bez zabezpieczenia ale też bez penetracji... Cały petting trwał około minute i nie zdążyłem dojść wystąpił tylko
preejakulat... Potem wystąpiło zrobienie dobrze poprzez tak zwaną "palcówkę"... Duża jest szansa na zajście w ciążę? Liczę na treściwą i dokładną odpowiedź bez żadnego śmieszkowania
haha Chętnie odpowwiem na dokładniejsze pytania ułatwiające postawienie diagnozy :)
Pozdrawiam ciepło :D

reklama
Rozwiązanie
To dobrze.

ps. Tak na marginesie, był kiedyś taki duński filozof, który twierdził, że "Ironia życia leży w tym, że żyje się je do przodu, a rozumie do tyłu."
I..muszę sie z nim zgodzić.
Zgadzam się, tyczy się to każdego aspektu, każdej najdrobniejszej rzeczy nawet :).
To nic złego, jesteśmy tylko ludźmi. Ważne tylko, żeby później wyciągnąć odpowiednie wnioski.
reklama
@werka921, ja wiem co znaczy słowo partner.
Chodzi mi raczej o liczbę mnogą Twoich partnerów seksualnych do zabawy.
Było ich dwóch, stąd liczba mnoga. No to faktycznie ze mnie rozpustnica, frywolna kotka i pewnie nie mam uczuć i pewnie lepiej wiesz ode mnie co siedzi mi w głowie oraz czym się kieruję, prawda?

Nie, nic takiego nie uważam o Tobie, bo nie mnie Cię oceniać. Tym bardziej nie grzebię w Twojej głowie.Dlaczego tak nie ładnie piszesz o sobie? Kazdą z nas podejmuje swoje wybory i każda z nas ma swoje wartosci o które dba i które pielęgnuje. Po prostu piszę o tym co sama nam udostępniłaś w poście.
Osobiście nie popieram mnogości partnerów, seksu przedślubnego. Mam to szczęście, że mogę tak myśleć i tym się kierować tak samo jak Ty czymś zupełnie odmiennym.

To dobrze.

ps. Tak na marginesie, był kiedyś taki duński filozof, który twierdził, że "Ironia życia leży w tym, że żyje się je do przodu, a rozumie do tyłu."

reklama
To dobrze.

Zgadzam się, tyczy się to każdego aspektu, każdej najdrobniejszej rzeczy nawet :).
To nic złego, jesteśmy tylko ludźmi. Ważne tylko, żeby później wyciągnąć odpowiednie wnioski.

Rozwiązanie
Do góry