Nawet jeśli... ale jak chcesz być to życzę Ci z całego serduszka poziom HCG najwyższy jest skoro-świt stąd moja sugestia o powtórce testu koło 5 rano.Nawet jeśli współżyliśmy bez zabezpieczenia w ciągu tego czasu?
reklama
zanka200389
Fanka BB :)
Każda kobieta i organizm jest inny... u mnie za każdym razem brak okresu świadczył o ciąży ale zawsze test ciazowy potwierdzal... Jutro także radze iść na badanie krwi...
Napisane na GT-N7100 w aplikacji Forum BabyBoom
I
Izz1998
Gość
Zrobię na pewno. Dziękuję bardzoNawet jeśli... ale jak chcesz być to życzę Ci z całego serduszka poziom HCG najwyższy jest skoro-świt stąd moja sugestia o powtórce testu koło 5 rano.
I
Izz1998
Gość
Możliwe,że test jeszcze pokazuje negatywny wynik?Każda kobieta i organizm jest inny... u mnie za każdym razem brak okresu świadczył o ciąży ale zawsze test ciazowy potwierdzal... Jutro także radze iść na badanie krwi...
zanka200389
Tak możliweMożliwe,że test jeszcze pokazuje negatywny wynik?
I
Izz1998
Gość
Dodam,że od paru dni czuje ciągle zmęczenie, śpię jak za dwóch, czasami bolą piersi oraz są wrażliwe bardzo.Tak możliwe
zanka200389
Jutro się okażeDodam,że od paru dni czuje ciągle zmęczenie, śpię jak za dwóch, czasami bolą piersi oraz są wrażliwe bardzo.
jasani
Akurat godzina nie ma tutaj żadnego znaczenia. Chodzi tylko o to, żeby test był robiony najlepiej rano po odpoczynku nocnym bo wtedy jest jego największe stężenie. Może to być równie dobrze godzina 8 zaraz po przebudzeniu.Nie sądzę żebyś była w ciąży a okres może się opóźniać z wielu powodów. Powtórz sikany koło 5 rano.
reklama
I
Izz1998
Gość
Zrobię na pewnoAkurat godzina nie ma tutaj żadnego znaczenia. Chodzi tylko o to, żeby test był robiony najlepiej rano po odpoczynku nocnym bo wtedy jest jego największe stężenie. Może to być równie dobrze godzina 8 zaraz po przebudzeniu.