reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Może się wkońcu poznamy :):):):)

reklama
Może orientujesz się Elżbietko jaki w ciąży powinno się mieć puls, bo ja mam zdecydowanie za duży. Przedwczoraj nawet 95. Wczoraj 86. Dziś akurat jest dobry, bo zaledwie 74, ale i tak się trochę martwię. Nie wiem czy to wina tych upałów, możliwe....
Ciśnienie mam superowe.

Elzbietko jak ja ci zazdroszcze :) to moj wymarzony zawod gdybym nie wyjechala to pewnie tez bym jpracowala jako polozna :) ale ci dobze :p

powitać - Acha asiorek1980 to tylko nick :) mam na imię Gosia a 1980 hmmm rocznik :), ja od 11 maja wiem że jestem w ciąży a od 20 czerwca jestem na chorobowym - z tego powodu co prawie wszystkie tu na forum :( teraz jest ok, ale lekarka nie pozwoliła mi jeździć 35 km do roboty ani robić... 9h przed kompem. Nie będę się z nią spierać :) zdrowie dzidzia najważniejsze,a i tak nie wiem jakbym jeździła w takie upały. k :) termin na 18 stycznia. Dzisiaj jakiś mój brzuszek mniejszy niż zwykle - gdzie się podziała dzidzia :( wracaj :) zjem coś i będzie gut :)

witaj [asiorek] serdecznie cie pozdrawiam ja mam termin na 23 stycznia wiec jestes o 5 dni dluzej w blogoslawionym stanie :)fajne uczucie co??to twoja pierwsza dzidzia?bo moja tak

oj pierwsza pierwsza :) przez bity rok się o dzidzię staraliśmy i w końcu się udało, ale wiesz to prawda, że dużo zależy od psychiki, jak w robocie miałam straszny zakręt i nie było czasu o niczym myśleć to się wreszcie szczęśliwie udało, a tak to jakaś blokada psychiczna chyba była...

Lorien w ciązy z normami to różnie bywa...
po piersze w twoim organiźmie krąży teraz więcej krwi i serce jest nieco powiększone, musi mocniej pracowac zeby wydolić. po drugie są upały, co tez nie jest bez znaczenia. po trzecie ciąza to jednakoż jest pewein wysiłek dla organizmu i w ten sposób równiez może sie przejawiac.
staraj sie odopczywac w kaire mozliwosci ajk zauwazysz przyspieszenie tetna. jak podskoczy powyzej 100, to mozesz skonsultowac to z ginem.

karola2007 , a no fajnie, tylko czasami te kobietki potrafią doprowadzic do białej gorączki ;)

reklama
Hello, rodziłam w maju, kupiłam sobie bomba wózek, ale niestety mamy małe autko i nie możemy sie zapakować, musiałam albo zmienić samochód albo kupić mniejszy wózek, więc kupiłam juz spacerówkę (polecam Peg Perego Venezia). Sprzedaje swój wózek, Peg Perego gondola, spacerówka i fotelik 0-13 kg, wszystko w jednym kolorze, granat z białym, bardzo wygodny dla dziecka, olbrzymia gondola co sprawdzi się zimą, duże pompowane koła, gratis parasolka i pokrowce na koła. Moja siostra rodzi w listopadzie i ma identyczny wózek bo wiadomo, ze dziecko zimaąbedzie grubo ubrane i przykryte wiec musi się mieścić i mieć wygodnie w gondoli.Cena 1400 za wszystko do uzgodnienia, odbiór Warszawa, Skierniewice, Łowicz, zdjęcia dodam jutro. mail aroter@o2.pl, zdjęcia prześle na e-maile

Do góry