reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Może się wkońcu poznamy :):):):)

reklama
Może orientujesz się Elżbietko jaki w ciąży powinno się mieć puls, bo ja mam zdecydowanie za duży. Przedwczoraj nawet 95. Wczoraj 86. Dziś akurat jest dobry, bo zaledwie 74, ale i tak się trochę martwię. Nie wiem czy to wina tych upałów, możliwe....
Ciśnienie mam superowe.

Elzbietko jak ja ci zazdroszcze :) to moj wymarzony zawod gdybym nie wyjechala to pewnie tez bym jpracowala jako polozna :) ale ci dobze :p

powitać - Acha asiorek1980 to tylko nick :) mam na imię Gosia a 1980 hmmm rocznik :), ja od 11 maja wiem że jestem w ciąży a od 20 czerwca jestem na chorobowym - z tego powodu co prawie wszystkie tu na forum :( teraz jest ok, ale lekarka nie pozwoliła mi jeździć 35 km do roboty ani robić... 9h przed kompem. Nie będę się z nią spierać :) zdrowie dzidzia najważniejsze,a i tak nie wiem jakbym jeździła w takie upały. k :) termin na 18 stycznia. Dzisiaj jakiś mój brzuszek mniejszy niż zwykle - gdzie się podziała dzidzia :( wracaj :) zjem coś i będzie gut :)

witaj [asiorek] serdecznie cie pozdrawiam ja mam termin na 23 stycznia wiec jestes o 5 dni dluzej w blogoslawionym stanie :)fajne uczucie co??to twoja pierwsza dzidzia?bo moja tak

oj pierwsza pierwsza :) przez bity rok się o dzidzię staraliśmy i w końcu się udało, ale wiesz to prawda, że dużo zależy od psychiki, jak w robocie miałam straszny zakręt i nie było czasu o niczym myśleć to się wreszcie szczęśliwie udało, a tak to jakaś blokada psychiczna chyba była...

Lorien w ciązy z normami to różnie bywa...
po piersze w twoim organiźmie krąży teraz więcej krwi i serce jest nieco powiększone, musi mocniej pracowac zeby wydolić. po drugie są upały, co tez nie jest bez znaczenia. po trzecie ciąza to jednakoż jest pewein wysiłek dla organizmu i w ten sposób równiez może sie przejawiac.
staraj sie odopczywac w kaire mozliwosci ajk zauwazysz przyspieszenie tetna. jak podskoczy powyzej 100, to mozesz skonsultowac to z ginem.

karola2007 , a no fajnie, tylko czasami te kobietki potrafią doprowadzic do białej gorączki ;)

reklama
Hello, rodziłam w maju, kupiłam sobie bomba wózek, ale niestety mamy małe autko i nie możemy sie zapakować, musiałam albo zmienić samochód albo kupić mniejszy wózek, więc kupiłam juz spacerówkę (polecam Peg Perego Venezia). Sprzedaje swój wózek, Peg Perego gondola, spacerówka i fotelik 0-13 kg, wszystko w jednym kolorze, granat z białym, bardzo wygodny dla dziecka, olbrzymia gondola co sprawdzi się zimą, duże pompowane koła, gratis parasolka i pokrowce na koła. Moja siostra rodzi w listopadzie i ma identyczny wózek bo wiadomo, ze dziecko zimaąbedzie grubo ubrane i przykryte wiec musi się mieścić i mieć wygodnie w gondoli.Cena 1400 za wszystko do uzgodnienia, odbiór Warszawa, Skierniewice, Łowicz, zdjęcia dodam jutro. mail aroter@o2.pl, zdjęcia prześle na e-maile

Do góry