reklama
karola2007
Mamy styczniowe 2007 majowe mamy'08
Elzbietka czy ty czasem nie jestes pania doktor?
Elżbietka
mother of two sons&angel
panią doktor na szczeście nie, ale położną tak
Może orientujesz się Elżbietko jaki w ciąży powinno się mieć puls, bo ja mam zdecydowanie za duży. Przedwczoraj nawet 95. Wczoraj 86. Dziś akurat jest dobry, bo zaledwie 74, ale i tak się trochę martwię. Nie wiem czy to wina tych upałów, możliwe....
Ciśnienie mam superowe.
Ciśnienie mam superowe.
karola2007
Mamy styczniowe 2007 majowe mamy'08
Elzbietko jak ja ci zazdroszcze to moj wymarzony zawod gdybym nie wyjechala to pewnie tez bym jpracowala jako polozna ale ci dobze
asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
powitać - Acha asiorek1980 to tylko nick mam na imię Gosia a 1980 hmmm rocznik , ja od 11 maja wiem że jestem w ciąży a od 20 czerwca jestem na chorobowym - z tego powodu co prawie wszystkie tu na forum teraz jest ok, ale lekarka nie pozwoliła mi jeździć 35 km do roboty ani robić... 9h przed kompem. Nie będę się z nią spierać zdrowie dzidzia najważniejsze,a i tak nie wiem jakbym jeździła w takie upały. k termin na 18 stycznia. Dzisiaj jakiś mój brzuszek mniejszy niż zwykle - gdzie się podziała dzidzia wracaj zjem coś i będzie gut
asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
oj pierwsza pierwsza przez bity rok się o dzidzię staraliśmy i w końcu się udało, ale wiesz to prawda, że dużo zależy od psychiki, jak w robocie miałam straszny zakręt i nie było czasu o niczym myśleć to się wreszcie szczęśliwie udało, a tak to jakaś blokada psychiczna chyba była...
Elżbietka
mother of two sons&angel
Lorien w ciązy z normami to różnie bywa...
po piersze w twoim organiźmie krąży teraz więcej krwi i serce jest nieco powiększone, musi mocniej pracowac zeby wydolić. po drugie są upały, co tez nie jest bez znaczenia. po trzecie ciąza to jednakoż jest pewein wysiłek dla organizmu i w ten sposób równiez może sie przejawiac.
staraj sie odopczywac w kaire mozliwosci ajk zauwazysz przyspieszenie tetna. jak podskoczy powyzej 100, to mozesz skonsultowac to z ginem.
karola2007 , a no fajnie, tylko czasami te kobietki potrafią doprowadzic do białej gorączki
po piersze w twoim organiźmie krąży teraz więcej krwi i serce jest nieco powiększone, musi mocniej pracowac zeby wydolić. po drugie są upały, co tez nie jest bez znaczenia. po trzecie ciąza to jednakoż jest pewein wysiłek dla organizmu i w ten sposób równiez może sie przejawiac.
staraj sie odopczywac w kaire mozliwosci ajk zauwazysz przyspieszenie tetna. jak podskoczy powyzej 100, to mozesz skonsultowac to z ginem.
karola2007 , a no fajnie, tylko czasami te kobietki potrafią doprowadzic do białej gorączki
reklama
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
Hello, rodziłam w maju, kupiłam sobie bomba wózek, ale niestety mamy małe autko i nie możemy sie zapakować, musiałam albo zmienić samochód albo kupić mniejszy wózek, więc kupiłam juz spacerówkę (polecam Peg Perego Venezia). Sprzedaje swój wózek, Peg Perego gondola, spacerówka i fotelik 0-13 kg, wszystko w jednym kolorze, granat z białym, bardzo wygodny dla dziecka, olbrzymia gondola co sprawdzi się zimą, duże pompowane koła, gratis parasolka i pokrowce na koła. Moja siostra rodzi w listopadzie i ma identyczny wózek bo wiadomo, ze dziecko zimaąbedzie grubo ubrane i przykryte wiec musi się mieścić i mieć wygodnie w gondoli.Cena 1400 za wszystko do uzgodnienia, odbiór Warszawa, Skierniewice, Łowicz, zdjęcia dodam jutro. mail aroter@o2.pl, zdjęcia prześle na e-maile
Podziel się: