reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Moje bebe bedzie mieć na imie.....??

No też tak myślę że dla dziewczynki jakoś łatwiej jest wybrać, problem jest z chłopcem... no ale okaże się za tydzień :)

reklama
Ja to z z Juleczka nie mialam proastablemu..zawsze chciałam mala Juleczke:p a teraz to mnie przerasta..mam pustke w glowie,a chciałabym tez juz tak jak Mmariolcia o brzuszku mowic po imieniu..tak latwiej:p

Mi się podoba Oskar, a mojemu Mikołaj, a dla dziewczynki nie mam pojęcia...mojemu podoba się Gabriela albo Ilona a mi Juleczka ale to już takie oklepane. Może Blanka? Bardzo podoba mi się też Judyta ale tak ma na imię moja siostra i trochę byłoby głupio.

Sivi, jak Ci sie Judytka podoba, to nie patrz na to ze siostra tak ma na imie:) A zreszta na pewno bedzie jej milo jesli tak nadasz na imie corci:)
Moja siostra, nazwala core po naszej mamie -Zuzanna, a ja tak sie ewentualnie nad Danielem zastanawiam dla mlodego, a tak ma na imie moj brat:tak:
W koncu nadaje sie imiona po babciach czy dziadkach, wiec czemu nie po rodzenstwie?

Artur to takie mocne,władcze imie:) mojemu sie nie podoba,ale kurka ja bedę rodzić to ja wybieram:p

hehe dobre :)))

Sivi ja bym nie dala na imie dziecku tak samo jak siorka czy brat , ale to ja :)
jest tyle ladych imion , ze mozna cos innego wymyslec :)
co innego mama czy babcia , bo do nich po imieniu nie mowimy i mylic sie nie bedzie , ale do siostry to innaczej jak po imieniu chyba sie nie zwracamy ... no nie wiem dla mnie troche dziwnie

No właśnie mi też to dziwnie by brzmiało jakby dziecko nosiło imię siostry, zresztą u nas w rodzinie takich praktyk nie ma więc tymbardziej, ale podobać mi się podoba :-)

Zuzanna mi się podoba, ale chyba to ostatnio bardzo popularne imię, bo słyszałam kilka razy. Judyta podoba mi się bardzo, tak samo Artur :) Nie wiem czemu, ale Milena nie kojarzy mi się zbyt dobrze. A Daniel zupełnie nie w moim guście :S No i tak jak Asionek, nie dała bym dziecku imienia po bracie, zresztą mój M o takich 'rozwiązaniach' nie chce słyszeć ;)

Co powiecie na imię Jadwiga? Kojarzy Wam się jakoś? Ostatnio szukam alternatywy dla Nataszy ;)

reklama
Do góry