reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Moje bebe bedzie mieć na imie.....??

reklama
Oliwke mam i wiem że od 4 lat to imię jest najpopularniejsze i oklepane do znudzenia nie tylko w Polsce. W przedszkolu moja ma 3 koleżanki Oliwki (chociaż to Angielki)

No to niezłe zamieszanie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D...ja już przywykłam bo od urodzenia mówię na DOminika Domel ...a mój małż mówi Domino :-):-):-):-):-):-)

no zamieszalas dobrze heheh

witam,
dzisiaj po raz pierwszy trafiłam na to forum.

jestem w 19 tc i od jakiegoś czasu z mężem usilnie szukamy imienia dla dziewczynki - bo wg. usg ponoć będzie córeczka :)
imiona jakie bierzemy pod uwagę to Oliwia i Helena
Dla chłopca mamy też wybrane imię: Franciszek :)

Oliwia strasznie oklepane ... a Helena Kojarzy mi sie z napojem lub takim kawalkiem disco :) ale wazne zeby wam sie podobaly !!
chociaz jest tyle ladnych imion , ze jest w czym wybierac :)
aha i Helenka coraz czesciej widze nadawane jest ,moze jakas moda ?? :)

corcia bedzie Stella Ewa-to drugie to po mojej mamie,moze mi wybaczy ze przez tyle miesiecy jej nie powiedzialam o dziecku.Dobra taktyka?

no baaa :-D zawsze możesz jej na ściemniać, że nie zauważyłaś, że jesteś w ciąży ;-)

moja córka drugie imię też ma po mojej mamie :tak:

reklama
Do góry