Czarodziejka
Fanka BB :)
Julisia ehh babo poryczalam sie po przeczytaniu wiersza...........
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niestety po kilku tygodniach radości moja fasolka odeszła ... już nie będę lutową mamą.... lekarz mówi, że trzeba zaczekać 2-3 miesiące z następną ciążą... mam nadzieję, że nikogo z Was juz to nie spotka...trzymam kciuki... będę Was odwiedzała...
Kasiu dziękuję Ci za wsparcie... myslę, że takie słowa są nam mamom aniołków potrzebne zeby podniesc się z ego co nas spotkało((Droga Anulin,
Rozumiem Twój ból doskonale... Ja w zeszłym roku straciłam dzidziusia w drugim m-cu ciąży:-( To była pęknięta ciąża pozamaciczna... byłam operowana, miałam szczęście, że przeżyłam bo w moim brzuchu zebrało się kilka litrów krwi, musiałam mieć transfuzję krwi, bo mój organizm był już zatruty. Straciłam też jeden jajnik wraz z jajowodem. Jednak najgorsze były nie ból ciała po operacji ale serca, całej duszy... najstraszniejszy ból jakikiedykolwiek czułam, bo dzidziuś był wyczekiwany. Straliśmy się o niego dwa lata... Teraz po dokładnie roku udało nam się i oczekuję maleństwa. Bardzo wierzę, że i w Tobie się uda i wkrótce będziesz szczęśliwą mamusią. Życzę Ci tego najmocniej jak tylko potrafię. A gdybyś miała ochotę porozmawiać to odpisz a podam Ci prywatny mail lub gg. Dbaj o siebie...
Kasia