reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mój poród - jak było?

o K...a! no wiecie co.. faktycznie lepiej to zostawic bez komentarza...
Ale olej to - macie siebie cała trójką nawzajem - jestescie najszczesliwszymi rodzicami na swiecie i tym sie cieszcie. A jak przyjdzie moment ze beda chcili wziac Małego na rece to Allanek zrobi babci wielka kupke na kolana :)))

reklama
HIHIHIIHIHII!!! Fajnie jest miec w was bratnie duszyczki!!!! Wasze pomysly mi sie podobaja i musze tylko Allankowi podpowiedziec zeby tak zrobil!!!

KOCHANA UWIERZ ON SAM BEDZIE WIEDZIAŁ CO MA ZROBIC DZIECIAKI WYCZUJA ZAWSZE ZOŁZE I ZŁEGO CZŁOWIEKA ZAŁOZE SIE Z TOBA JUZ TERAZ ZE JEJ MIŁSC DO MAŁEGO PRZYJDZIE TYLKO ZE ONA JESZCZE O TYM NIE WIE ALE WTEDY TO MOZE BYC JUZ ZA POZNO I POCZUJE SIE TAK JAK TY A JAK MAŁY NIE BEDZIE DO NIEJ CIAGNAŁ TO TYMBARDZIEJ I DOBRZE JEJ TAK JAK MOZNA BYC TAKA PAKUDNA BABCIA PRZEPRASZAM KRECIK ALE MNIE ZA CIEBIE JEST PRZYKRO TAKIE RZECZY BOLA

No Agatko to gratuluje.Dzielna z Ciebie kobitka.Ja troche sie boje wlasnie tej kroplowki z oksytocyny bo ponoc duuzo bardziej boli :p Mam dlatego nadzieje, ze nie przenosze malego i nie beda mi na sile wywolywac porodu ::) tym bardziej ,ze na znieczulenie poprostu mnie nie stac :(
A co do tesciowej to jak Allanek nie zrobi tej kupy to chyba sama jej na kolanach usiadz i zrob ;)

reklama
Dzielna kobitka z tej naszej Agatki.Tez miałam podana oxy przy pierwszym porodzie i wiem jak to jest myślę że teraz się obejdzie bez tego ale to się dopiero okaze.
Co do teściowej to olej najważniejsze że Wy jesteście szczęsliwi a reszta to się nie liczy.

Do góry