reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mój pierwszy raz...

U nas dzis byl 1szy 10minutowy wypad z tatusiem na dwór ponosil ja na rekach i zasnela po jakis 2 od wyjscia z domu.Mamusia zostala w domciu i porzadnie wywietrzyla pokoik:-):-):-)

reklama
u nas wczoraj po odpadnieciu kikutka odbyła sie pierwsza kapiel bez sekundy krzyku:laugh2:Marcel spraiwał wrażenie jakby mu się to nawet spodobało wreszcie:tak:dzis było jeszcze fajniej i krzyk zaczał sie dopiero po wyjeciu z wanienki:sorry2:

Dominis majac tydzien-obudzilam sie rano na karmienie patrze a synus lezy i cyca sobie kciuka- to jego pierwszy raz:-) a i przez sen smial sie na glos tez po ok tygodniu hi hi:-D

A Zosce dzis odpadl pepek i miala swoja pierwsza wielka kapiel. Krzyka byl przy tym identyczny jak przy kapeli "na sucho" :-)

a u nas od wczoraj Kondzik próbuje nawiazac kontakt tzn rusza ustkami jak rybka ale dziweków przy tym nie ma i uśmeicha sie juz jak do niego sie gada:-)

reklama
ciągle zapominam o tym wątku :-( więc będzie bez dat
w drugiej albo trzeciej godzinie życia odkryłam swój kciuk. Nie ma w nim mleczka ale i tak jest pyszny
w czwartym tygodniu uśmiechnęłam się do mamy w odpowiedzi na jej uśmiech
w piątym tygodniu zaczęłam "mówić" do mamy
przedwczoraj "bawiłam"się na macie. udaje mi się pacnąć w papugę i wtedy ona się rusza, a ja się śmieję

Do góry