Martex2003
Zaangażowana w BB
Dziękuję za rady. Też myślę żeby przeczekac tylko że z tą kupa już od roku czekam i nadal nie chce się przekonać do nocnika. Martwię się że z jedzieniem będzie podobnie. W żłobku też nie bardzo chciał jeść niestety. Co. Prawda króto chodził bo zamknęli w marcu a połowę chorował. Do przedszkola chodzi od tygodnia mówi że jest fajnie ale codziennie rano mowi że nie chce do przedszkola. Wychodzi mówi że było fajnie ale nie chce dużo opowiadac a ja nie chce też wypytywać. Kiedyś mi powiedział że nie lubi kogoś bo mu rozwalił budowle z klocków. Ciocie raczej mile ciężko coś powiedzieć po tygodniu. Nie wiem też jak wyglądają toalety. Muszę dopytać. Ciężko teraz też o kontakt z paniami przez tą pandemię i tak naprawdę nie wiem jak on się tak aklimatyzuje. Mam nadzieję że jakoś to będzie i będzie coraz lepiej. Syn jest jedynakiem kontakty z dziećmi miał sporadycznie i widzę że ciężko mu nawiązywać kontakty z rówieśnikami chociaż że swoimi kuzynami bawi się fajnie. Może syn z tych co potrzebuje czasu na oswojenie się z nowymi sytuacjami.