reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Modne i zadbane stycznióweczki :)

Ja w swojej mam troszkę luzu ale nie wiem czy do początku grudnia będę się dopinać pewnie nie:(,w skorzany płaszczyk wchodzę,ale na styk:(więc jeszcze ze 2 tyg i już nie da rady..jeszcze nie patrzyłam swojego drugiego plaszczyka..będę musiała dziś luknąć.
Chcialam sobie kupić taki pikowany plaszczyk puchowy przed kolano czarny-były nawet w pepco po 50 zl ale niestety bylo tylko L o ile dobrze pamiętam -brzuch się nie dopinał i rękawy przykrótkie troszkę,a większych nie bylo.Muszę zerknąć za jakiś czas moze coś dowiozą.A biale są i duze rozmiary,ale białego nie chcę.

reklama
Kashyaa ja też chciałam sobie zamówić ten sweterek, ale zrezygnowałam bo sprzedawca nie był w stanie określić kiedy by był wysłany, a m zależało na czasie więc w końcu zrezygnowałam, a teraz sie bardzo z tego cieszę, bo na mnie też pewnie by był za duży!

Niusia87, ja mam 163cm wzrostu i noszę ubrania S/M. Sweterek niestety dla mnie, a stety dla mamusi, która go dostała był za szeroki w ramionach;-(

Ja tez jestem za ograniczeniem odwiedzin, nie mam nic przeciwko obecności tatusiów, ale te masowe odwiedziny są męczące i właśnie czasem krępujące...W sumie mozna pokazać dzidziusia już w domku na spokojnie. Ja tez nie rodziłam, więc nie wiem jak będzie. Ale jak leżałam na patologii, to odwiedzający mogli siedzieć cały dzień, a ja wtedy musiałam tylko leżeć, okropnie mnie to męczyło, potrzebowałam spokoju i odpoczynku, a przez cały dzień oka nie mogłam zmrużyć, bo co chwile się ktoś kręcił po sali...nie mówiąc o zachowaniu niektórych rodzin...

Zgadzam się z Toba w 100%! Nigdy nie rodziłam, ani nie leżałam w szpitalu, ale wyobraźnie mam. Odwiedziny tylko tatusiowie, owszem zaraz po porodzie jak mają ochotę dziadkowie zobaczyc wnuka to dosłownie na chwile, może pokazać polożna i tyle :-) Reszte po powrocie do domu, odwiedzający do pomocy przy okazji:p

Martusia - taki płaszczyk za 50zł to super cena, szkoda, że tego sklepu nie ma w poblizu, chyba Kraków najbliżej a paliwo z 40zł to juz cena płaszczyka za wysoka jak dla mnie :-( ale super że piszecie takie rzeczy:p

Ostatnia edycja:
Ja jak już pisałam mam 10km,i jak jadę robić zakupy to przy okazji wstąpię zerknąć co tam ciekawego.
Ostatnio synowi kupiłam polarek czerwony z wstawkami takimi niebieskimi(ale nie taki intensywny kolor tylko stonowany,fajny) za 14,99 rozpinany na suwak przy szyji.Więc rewelacja

Ale jestem zła:-( Kupiłam sobie tę kurtkę, którą kiedyś pokazywałam i jest trochę za duża. Czuję się w niej jak beza i teraz nie wiem, czy kombinować z przesuwaniem guzików, czy po prostu zwrócić...

reklama
Kashyaa-Ja bym Ci doradziła kombinowanie z guzikami bo brzunio jeszcze urośnie,chłodniej będzie,to jakiś grubszy sweter pod spód włożysz.

Do góry