reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Modne i zadbane stycznióweczki :)

reklama
ja kupilam sobie ostatnio legginsy ciazowe dalam za nie 16 zl u kobitki ktora sprzedaje rajtki, maja grubosc 100 den i sa rewelacyjne z podwojnym klinem super trzymaja brzuch no i w koncu jest mi cieplo w dupke hehe bo te spodnie ciazowe z h&m to cieniutkie sa.

takie geterki się przydadzą na mrozy, już coraz zimniej a fakt spodnie ciążowe często są cieniutkie, ja mam leginsy ciążowe - tylko głupia kupiłam sobie z nogawkami 3/4 i do tego jedynie podkolanówki jak co, a moje spodnie ciążowe to materiał na lato prawie :-)

Ja kupiłam sobie na lato legginsy ciążowe w kolorze śliwki, zjeżdżały mi z brzucha niestety bo za duży rozmiar wzięłam widocznie, no ale sugerowałam się wymiarami producenta... Muszę je teraz przymierzyć, może będą już dobre...

A ja przymierzyłam kurtkę zimową - zapnę się, ale tylko jak mam cienką bluzkę pod spodem... Mam jeszcze płaszcz - dość luźny mam nadzieję, że do końca w nim pochodzę, bo szkoda mi kasy na nową kurtkę... A do płaszcza muszę sobie tylko kupić fajny szalik i czapkę....

jeśli chodzi o spodnie - to mam dżinsy ciążowe z C&A siostra tam pracuje i przyniosła mi na początku ciąży. Po przecenie i z jej rabatem pracowniczym zapłaciłam 34 zł.:-D

Ja wczoraj dostałam sweterek, ale okazał się za duży i już go moja mamusia przysposobiła. A szkoda, bo strasznie mi się podoba...
ESTYL_KORNELIA_MAMO NIEWATPLIWY HIT SEZONU (1266721667) - Aukcje internetowe Allegro
Do tego kupiłam ostatnio bluzkę z długim rękawem i koszulkę z krótkim (wybrałam fioletową z małymi stópkami na środku), bo w ciąży jakoś najlepiej mi się chodzi, jak na długi rękaw mam założony krótki.
JESIEŃ GŁADKA PROSTA BLUZKA BLUZKI (2510) (1245281714) - Aukcje internetowe Allegro
BLUZKA CIĄŻOWA MOTYWY Z CYRKONII S-M (1234141582) - Aukcje internetowe Allegro
Teraz jeszcze została mi kwestia zakupu kurtki na zimę, bo w mojej raczej już się nie dopnę, sprawdzałam ostatnio i mam tak ze 2 cm luzu. Do tego jeszcze była to krótka kurtka, więc pewnie tak, jak jesienna będzie się podnosiła na brzuszku i od spodu brzuszek nie będzie chroniony. Chyba kupię sobie taką kurtkę, albo płaszczyk. Tylko zastanawiam się, czy na prawdę będzie można ją nosić po ciąży, bo tylko w takim wypadku zdecyduję się na taki wydatek.
http://www.pieknamama.pl/4628-Kurtka-Rita-II.htm
http://www.pieknamama.pl/4625-Plaszcz-Lisa-II.htm

Ja nowego płaszcza ani kurtki nie kupuję. Szkoda kasy, może pójdę na ciuchy i tam coś wybiorę , a jak nie to wtedy się będę martwić.

A ja mimo mojego wielkiego brzucha spokojnie wchodzę w zimową kurtkę. W sumie to jest płaszczyk sztruksowy z kożuszkiem wewnątrz :)

Ja nowego płaszcza ani kurtki nie kupuję. Szkoda kasy, może pójdę na ciuchy i tam coś wybiorę , a jak nie to wtedy się będę martwić.

No mi też szkoda kasy, ale jeśli to będzie też na okres po porodzie i kolejne sezony, to co mi tam. Tylko właśnie obawiam się, czy taka kurtka będzie dobrze leżała i teraz i później, dlatego ciągle się waham.

reklama
mi się wydaje że do noszenia również po porodzie dobry jest płaszczyk tzw grzybek teraz hit. A w tych kurtkach to dziewczyna bez brzuszka nadal by wyglądała jak z brzuchem takie mam wrażenie. A to chyba nie o to chodzi nie;)

Do góry