reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Modne i zadbane stycznióweczki :)

może ja tez spróbuje użyc pilingu, mam też maskę algową w domu ale boje się czy to jest bezpieczne dla dzidzi:(
ariska jakiego pillingu używasz?

ja mam Lirene , Beauty Care gruboziarnisty dla mnie rewelacja. Opakowanie takie morsko białe. Mam też z Nivea ale ten jest dużo lepszy używam 2,3 razy na tydzień zależnie od potrzeb :)

Ribi - ja właśnie takowych nie mam i myślę że dzięki temu pilingowi mam ładną buźkę;)

Ostatnia edycja:
reklama
Moim zdaniem powinnaś każdego dnia dbać o pielęgnację skóry twarzy powinnaś spróbowac kosmetyków z linii Clean&fresh Nantes. Oparte są na na naturalnych składnikach: ekstrakt z zielonej herbaty i jeżówki. Używam żelu oczyszczającego, toniku i kremu nawilżającego:) Myślę, że są delikatne, ale sama poczytaj o nich, znajdziesz duzo informacji w internecie;)

akjam dziękuje za pomoc, poczytam sobie o tych kosmetykach i może cos zakupie, bo na razie używam tylko zelu do mycia twarzy bo tonik, który mam zawiera alkohol i musiałam go odstawic. Skoro zawierają naturalne składniki to nie powinny byc szkodliwe:) jeszcze raz dzięki

Jesli chodzi o peeleng używam z Perfecty gruboziarnisty dwa czasem trzy razy w tygodniu, cera jest bardzo delikatna dzięki niemu i ostatnio kupiłam sobie z Garniera peeling brusher to co reklamuja z tymi włskami masaż 5 min co dzień bardzo odswieża, cera mi wyladniała, ale to może tez dlatego, że chłopak w drodze ;)))

ariska no sweterki naprawde super!!!!! Będziesz ślicznie wygladała:)

A ja teraz juz poluje na spodnie ciążowe bo dziś jak się chlodniej zrobiło tow moje stare weszłam z tym, że rozporek to do połowy sie zapiął...bo jak jeszcze ciepło było to spodnie miałam z tym, że teraz tak sie ochłodziło i no wyjscia nie mam. A tak chciałam jeszcze poczekać bo kurcze boje sie, ze przytyje mi się i potem już nie pochodze, a jeszcze do października mam kurs i egzaminy no i przecież w dresch jeździć nie będe.

reklama
Do góry