reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Modne i zadbane stycznióweczki :)

może ja tez spróbuje użyc pilingu, mam też maskę algową w domu ale boje się czy to jest bezpieczne dla dzidzi:(
ariska jakiego pillingu używasz?

ja mam Lirene , Beauty Care gruboziarnisty dla mnie rewelacja. Opakowanie takie morsko białe. Mam też z Nivea ale ten jest dużo lepszy używam 2,3 razy na tydzień zależnie od potrzeb :)

Ribi - ja właśnie takowych nie mam i myślę że dzięki temu pilingowi mam ładną buźkę;)

Ostatnia edycja:
reklama
Moim zdaniem powinnaś każdego dnia dbać o pielęgnację skóry twarzy powinnaś spróbowac kosmetyków z linii Clean&fresh Nantes. Oparte są na na naturalnych składnikach: ekstrakt z zielonej herbaty i jeżówki. Używam żelu oczyszczającego, toniku i kremu nawilżającego:) Myślę, że są delikatne, ale sama poczytaj o nich, znajdziesz duzo informacji w internecie;)

akjam dziękuje za pomoc, poczytam sobie o tych kosmetykach i może cos zakupie, bo na razie używam tylko zelu do mycia twarzy bo tonik, który mam zawiera alkohol i musiałam go odstawic. Skoro zawierają naturalne składniki to nie powinny byc szkodliwe:) jeszcze raz dzięki

Jesli chodzi o peeleng używam z Perfecty gruboziarnisty dwa czasem trzy razy w tygodniu, cera jest bardzo delikatna dzięki niemu i ostatnio kupiłam sobie z Garniera peeling brusher to co reklamuja z tymi włskami masaż 5 min co dzień bardzo odswieża, cera mi wyladniała, ale to może tez dlatego, że chłopak w drodze ;)))

ariska no sweterki naprawde super!!!!! Będziesz ślicznie wygladała:)

A ja teraz juz poluje na spodnie ciążowe bo dziś jak się chlodniej zrobiło tow moje stare weszłam z tym, że rozporek to do połowy sie zapiął...bo jak jeszcze ciepło było to spodnie miałam z tym, że teraz tak sie ochłodziło i no wyjscia nie mam. A tak chciałam jeszcze poczekać bo kurcze boje sie, ze przytyje mi się i potem już nie pochodze, a jeszcze do października mam kurs i egzaminy no i przecież w dresch jeździć nie będe.

reklama
Do góry