A ja na razie jakos sobie radze kupilam 3 pary dlugich leginsow takie wieksze ze caly brzuch mi w nie wchodzi i nie uciskaja i w chlodne dni zakladam leginsy i do tego luzna bluzke za tylek i mysle ze do wrzesnia tak moge chodzic a na zime to napewno musze sie chociaz w dwie pary spodni zaopatrzyc bo z pierwszej ciazy wiem ze jedna niewystarczy tzn przechodzilam jakos ale ciezko bylo bo musialam je ciagle prac bo nie mialam nic na zmiane.A i pierwsza ciaze i ta teraz mam na 22 stycznia)Ale tym razem nie bede sie tak meczyc bo wiadomo ze w zime spodnie to na raz jak jest rostop wiec dwie pary napewno musze miec ale 3 tez nie zaszkodza tylko troszke szkoda mi znowu bo wiadomo ze 4 miesiace szybko zleca.
reklama
Dominika81
Fanka BB :)
ja z górą też póki co nie mam problemów, raczej w większość swoich bluzek, tunik itp się mieszczę.
musze tylko poszukać jakichś bluzek w kołnierzykiem do pracy, bo te powoli robią się za ciasne, a niektóre już sa za ciasne
spodnie sobie kupiłam 2 pary w hm ciążowe - jedne jasne, lekkie, można je podwinąć do rybaczek, robi sie wprawdzie chłodniej, ale myśle, że jeszcze w nich pochodzę, są mega wygodne.
drugie kupiłam dżinsy - w tych pewnie będe chodziła jak będzie chłodniej
po domu w dresach zwykłych (mam ze 3 pary), czasem w leginsach i tunikach,
czasem w luźniejszej sukience
jak jest ciepło mieszczę się też w chyba 2 parach luźniejszych rybaczek nie-ciążowych - zapinają się jeszcze pod brzuchem, poza tym maja sznureczki, można ściągnąć.
musze tylko poszukać jakichś bluzek w kołnierzykiem do pracy, bo te powoli robią się za ciasne, a niektóre już sa za ciasne
spodnie sobie kupiłam 2 pary w hm ciążowe - jedne jasne, lekkie, można je podwinąć do rybaczek, robi sie wprawdzie chłodniej, ale myśle, że jeszcze w nich pochodzę, są mega wygodne.
drugie kupiłam dżinsy - w tych pewnie będe chodziła jak będzie chłodniej
po domu w dresach zwykłych (mam ze 3 pary), czasem w leginsach i tunikach,
czasem w luźniejszej sukience
jak jest ciepło mieszczę się też w chyba 2 parach luźniejszych rybaczek nie-ciążowych - zapinają się jeszcze pod brzuchem, poza tym maja sznureczki, można ściągnąć.
E
Ewcia_822
Gość
Dziewczyny, kupiłam sobie ogrodniczki dżinsowe ))
Jakoś nie mam przekonania do tych spodni z pasem i nie zdecydowałam się na takie, ja mam trochę inny brzuszek niż szczupłe mamusie, kto ma trochę fałdek wie o co mi chodzi...
Znalazłam fajne dżinsowe ogrodniczki, nie takie staromodne tylko modne i proste Mothercare. Dałam 100 pln + 11 przesyłka
Jakoś nie mam przekonania do tych spodni z pasem i nie zdecydowałam się na takie, ja mam trochę inny brzuszek niż szczupłe mamusie, kto ma trochę fałdek wie o co mi chodzi...
Znalazłam fajne dżinsowe ogrodniczki, nie takie staromodne tylko modne i proste Mothercare. Dałam 100 pln + 11 przesyłka
ariska
a ja widziałam na all taki fajny poszerzacz do spodni. Zapinasz z jednej strony na guzik z drugiej na sznurek i spodnie masz większe i nie ma koniecznosci wymiany garderoby kupię sobie coś takiego a pozatym pożyczam spodnie od mamy
martusia29
dobry pomysl z tym poszerzaczem..no ja mogę wam polecić na all..bocieksklep.mają tam ciuchy ciążowe nowe i nie tylko w idealnym stanie.sama zakupiłam tam tuniki...spodnie ciązowe od dyszki były .dla dzieciakow tez są ciuszki.Trochę mi zostało z poprzedniej ciąży-kupiłam spodnie za ponad 120zl a już mi się przecierają od wewnątrz na udachszkoda kasy .po domu mam dresy ,parę swetrów,dokupiłam rybaczki...jeszcze jak nie byłam w ciązy to pchały mi się w ciązówki w ręce więc kupowałam dałam 7zł za jeansy stalowo czarne h&m w idealnym stanie.Grzech było nie kupića teraz jak coś człowiek chce to nie maBede musiala pokombinować bo od 1 mis idzie do przedszkola więc trzeba jakoś wyglądac
A z rozstępami to ziajka jest dobra z tych tanich,a z tych droższych fissan krem(75-ka za 30zł)poki się smarowałam to nie miałam,pózniej pobyt w szpitalu nie moglam masować brzucha....i porobiły się choleryno i 26 kg mi przybyło .a teraz dopiero 2kg
A z rozstępami to ziajka jest dobra z tych tanich,a z tych droższych fissan krem(75-ka za 30zł)poki się smarowałam to nie miałam,pózniej pobyt w szpitalu nie moglam masować brzucha....i porobiły się choleryno i 26 kg mi przybyło .a teraz dopiero 2kg
martusia29
fajne...plecy zakryte i nie podwieje:-)
ariska
ja na rozstępy to smaruje się oliwką jonsona w żelu i czasami kremem z rossmanem
julka05091985
marzenia się spełniają
Ja też używam tego balsamu z rossmana tylko że on się ciężko wchłania i jak jestem mega zmęczona to stosuję ziajkę, która dużo szybciej się wchłania.
C
claudia4you
Gość
A ta ziajka to co to za krem??Ja też używam tego balsamu z rossmana tylko że on się ciężko wchłania i jak jestem mega zmęczona to stosuję ziajkę, która dużo szybciej się wchłania.
reklama
julka05091985
marzenia się spełniają
To jest balsam z Ziaji tylko że oni mają taką specjalną linię kosmetyków dla kobiet w ciąży i dzieci, która nazywa się ogólnie Ziajka
Podziel się: