reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Modne i zadbane stycznióweczki :)

dziekuje :) zdjecie dzis rano robiłam.... w sumi jeszcze do wesela 2 tyg ale mam troche luzu wiec mysle ze zaciasna niebedzie..

reklama
Ja też się zastanawialam czy to może zdjęcie z zeszlego roku.....bo brzunia nie widać nic,a nic. Super figurka i świetna sukienka.....jak dla mnie Smiało możesz iść,nawet z zamkniętymi oczami.Zwraca uwagę.....super...jeszcze przyćmisz panne mlodą:)he he

Buuuuuuuuuuu...a ja się nie zalapalam na szlafroczek...... :( musiałabym być tam wczoraj z samego rańca. A chcialam tak bardzo go kupic.Może jeszcze będą do końca grudnia.

Ostatnia edycja:
dzieki dziewczyny ... jak juz bede odpicowana i wogole to cykne fote przed wyjsciem :) hihih ja mam rózowo- biały ( kupywany na rynku 2 lata temu )hih to bede na porodówce odbiegac:p hihi jeszcze zeby za kilka tyg do tych szlafroków kapcuchy sprzedawali to wogole kompecik bomba :)

moncia to mamy takie same :D bede się śmiała jak połowa ciężarówek na porodówce takie będzie miała :D

I ja mam czerwony :-D
A wybralam taki kolor, bo doszlam do wniosku, ze jesli go poplamie to nie bedzie widac :-). Po porodzie z synkiem - w szpitalu zdarzylo sie , ze mialam czerwone plamy na pizamie :sorry2:. Nie nadazalam zmieniac podpasek poporodowych.

reklama
Ja z tego samego względu chcialam granatowy...
a jeszcze jak u wspołlokatorki siedzą chlopy,a ty musisz wstać i iść do lazienki akurat,to komfort ze nawet jak przecieknie,to się nie dopatrzą,bo to krępujące bardzo.

Do góry