reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Modne i zadbane stycznióweczki :)

Dzięki Ribi:)Z wyglądu fajne,muszę sobie kupić....taki granatowy,albo niebieski do szpitala.Bo jak patrzyłam w necie to powyżej 130zł mi się podobaly.Tej firmy kiedyś kupilam sweter mężowi po calości na suwak i bylam zadowolona.A tutaj widzę ze i cena przystępna:)Obym zdążyla bo u nas biedronka oblegana strasznie przez ukrainę.......bo najtaniej.....wykupują wszystko i czlowiek dostaje wścieklizny bo musi stać 2h w kolejce.

Ostatnia edycja:
reklama
fajne te szlafroczki, ja już mam taki grubszy w którym teraz chodzę a do szpitala mam już piżamki i szlafroczek nowe :-) komplecik

szalom sukienka przepiekna :) ja mam szlafroczek z poprzedniej ciazy prawie nieuzywany bo w domku mamy gorąco wiec mało kiedy zakładam ... ale do szpitala jak byłam na patologi sie przydał... piźamki tez juz mam ale jeszcze 1 sobie kupie jakas nowa zeby miec zaraz cykne zdjecie sukienki w której ide na wesele w październiku hihi bo jednak ide:)

beztytuufy.gif
troche wygnieciona ale jeszcze i tak oddam ją do pralni razem z gajerkiem M. kolor taki szary ze złotymi plamkami ...co myslice?? niezabardzo wyzywajaca?

claudia4you na te wesele co mój Mąż bedzie starszym

Ostatnia edycja:
a ty jestes w ciazy???;D

Dokładnie o tym samym pomyślałam:D Aż sprawdzałam suwaczek, który to tydzień:D

A co do tych szlafroczków, to jakieś pół roku temu dokładnie te same były do kupienia w Lidlu. Kupiłam wtedy żółty i jestem bardzo zadowolona. Mimo, że był już kilka razy prany, nadal jest mięciutki i puchaty. Do tego bardzo dobrze sprawdził się w poprzednim tygodniu, kiedy leżałam w szpitalu, w którym było chłodno, bo nie włączyli jeszcze ogrzewania. Dlatego jeśli któraś z Was nie ma jeszcze szlafroka do porodu, a ma w pobliżu biedronkę, to polecam zakup tego:)

jestem tylko ze u mnie to biust jest w F temu tak brzucha niewidac a ta sukienka no własnie ona maskuje troche no i co nadaje sie ?

reklama
Biala - dziewczyno, ja myślałam, że te zdjęcia masz z przed kilku miesięcy:) Ja się przyglądam i szukam brzucha:) A sukienka super:)

Tak zachwalacie te szlafroczki, że chyba sama się skuszę:)

Do góry