reklama
wybrałam się dziś na zakupy, bo już nie mogłam wytrzymać w moich stanikach :-) w Triumph kupiłam trzy staniki: dwa dla kobiet karmiących i jeden sportowy. polecam, bo bardzo wygodne. nie mają fiszbin, a trzymają na miejscu niemały biust.
Zobacz załącznik 501925Zobacz załącznik 501926Zobacz załącznik 501927
Zobacz załącznik 501925Zobacz załącznik 501926Zobacz załącznik 501927
Ja zakupiłam spodnie w H&M Product Detail | H&M PL SZARE bardzo wygodne. Miękkieno i niedorgie. Zakupiłam też na allegro spodnie dresowe **LaJciKowe spodnie dresowe 'M' Ekstra Jakość** (2624299307) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. też bardzo wygodne no i wyglądają jak normalne spodnie. Wiec na co dzien na zakupy się nadalja.
Na allegro kupiłam też fajne bluzki i koszulki nocne Bluzka podkreślająca brzuszek- ozdobne marszczenie (2629578524) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Koszulka nocna ciążowa oraz do karmienia S/M (2623985638) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Śliczna bluzka podkreślająca brzuszek S/M (2608146632) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Bluzki z przyjnemnego materiału wygodne i miekkie.
Z ciązowych kupiłam też HAREMKI do chodzenia w domu i bluzkę z nadrukiem KOSZULKI CIĄŻOWE koszulka Z NADRUKIEM ciążowa 24h (2592411853) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. nr 52
Na allegro kupiłam też fajne bluzki i koszulki nocne Bluzka podkreślająca brzuszek- ozdobne marszczenie (2629578524) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Koszulka nocna ciążowa oraz do karmienia S/M (2623985638) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Śliczna bluzka podkreślająca brzuszek S/M (2608146632) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Bluzki z przyjnemnego materiału wygodne i miekkie.
Z ciązowych kupiłam też HAREMKI do chodzenia w domu i bluzkę z nadrukiem KOSZULKI CIĄŻOWE koszulka Z NADRUKIEM ciążowa 24h (2592411853) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. nr 52
iza marina
Aktywna w BB
Widzę że zaczynacie szaleć, ja dziś zaczęłam opróżniać szafę z za małych bluzeczek i okazało się że prawie wszystkie bo albo za ciasne albo za krótkie, a ja póki co skupiłam się na zakupie "dołów". no nic czas myśleć o bluzkach i swetrach.
Zakupy dla dzidzi nadal muszą czekać bo płeć nadal zagadką, no ale trudno, może nawet lepiej bo rzuciłabym się na te wszystkie dziecięce ubranka i na bluzeczki by mi zabrakło, a tak ten miesiąć jeszcze dla mnie
Zakupy dla dzidzi nadal muszą czekać bo płeć nadal zagadką, no ale trudno, może nawet lepiej bo rzuciłabym się na te wszystkie dziecięce ubranka i na bluzeczki by mi zabrakło, a tak ten miesiąć jeszcze dla mnie
zilla
Zaciekawiona BB
mikowata witaj w klubie
Ja nie planuję zakupów rzeczy typowo ciążowych. Jakoś zupełnie mi nie podchodzą te rzeczy, takie wielkie namioty mi się wydają. Chcę ubierać się w tych samych sklepach co do tej pory ew. kupować odpowiednio większe.
Największą moja zmorą to kurtka zimowa. Coś czuję, że w nią będę mieć największe problemy :/
Ja nie planuję zakupów rzeczy typowo ciążowych. Jakoś zupełnie mi nie podchodzą te rzeczy, takie wielkie namioty mi się wydają. Chcę ubierać się w tych samych sklepach co do tej pory ew. kupować odpowiednio większe.
Największą moja zmorą to kurtka zimowa. Coś czuję, że w nią będę mieć największe problemy :/
jeżeli chodzi o okrycie na zimę, to przymierzałam wczoraj w Happy Mum dwa płaszcze, które wydają się bardzo ciepłe:
Zobacz załącznik 502286Zobacz załącznik 502287 ten z ekspresami przymierzałam w kolorze czarnym. fajne w nim jest to, że ten panel na ekspresy można odpiąć i nosić go po ciąży :-)
Zobacz załącznik 502286Zobacz załącznik 502287 ten z ekspresami przymierzałam w kolorze czarnym. fajne w nim jest to, że ten panel na ekspresy można odpiąć i nosić go po ciąży :-)
reklama
Jak patrzę na ceny płaszczy i kurtek ciążowych to mi włosy na głowie dęba stają... Mam obiecaną od koleżanki dość ciepłą kurtkę, którą nosiła w ciąży ( faktycznie, jest dość szeroka), ale na jakieś wielkie mrozy niestety nie jestem przygotowana...